Dragana Kosjerina u neverici: Rade Bogdanović u emisiji vređao žene – Pogledajte reakcije voditeljke (FOTO)

Bivši fudbaler Rade Bogdanović trenutno je u fokusu medija zbog vređanja žena fudbalera na RTS-u, a mnogi smatraju da je izostala adekvatna reakcija i voditelja, naročito voditeljke Dragane Kosjerine.

„Sad kad dođu žene, a realno žene fudbalera – na ovu lovu, na ovu paruštinu, to je parada kiča. Gde kič dođe tu nema ni sreće ni raspoloženja. Ali ja se nadam da će oni da shvate važnost ove utakmice“, rekao je Bogdanović i dodao:

„Ja da sam na njihovom mestu ja bih već večeras ugasio telefone, rekao bih: što ste me zvali – zvali, ja se koncentrišem na utakmicu, ljuljaj to dete, kupaj se u tim milionima i pusti me da igram“, jasan je bio Bogdanović.

Međutim, iako na prvi pogled nije izgledalo tako, ispostavilo se da reakcija voditelja nije baš izostala, samo je mnogi nisu registrovali.

Naime, u momentima kada je bivši fudbaler Rade Bogdanović govorio o ženama fudbalera, čini se da voditeljka Dragana Kosjerina nije mogla da veruje svojim ušima, te se na njenom licu mogao pročitati, malo je reći, blagi šok. Ni njen kolega Jovan Memedović nije bio manje iznenađen rečima Bogdanovića, ali je verbalni odgovor voditelja ipak izostao.

Izvor: kurir.rs