Doktor je nauka i radi u Guglu: Ovo je naslednica Lepog Miće – fascinira lepotom (FOTO)

Pevač Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića, godinama unazad je učesnik rijaliti programa Zadruge, a o svom privatnom životu izuzetno retko govori.

Mića ima ćerku Saru koja je završila doktorske studije i ne želi da se eksponira u javnosti.

Ona je završila Elektrotehnički fakultet u Beogradu, doktorske studije u holandiji i trenutno radi u Guglu. Iako ne pominje često svoj privatan život i porodicu, Lepi Mića je jednom prilikom otkrio da su teško živeli dok im je ćerka bila mala, ali da su se uvek trudili da njihova naslednica to ne primeti.

– Ja sam svoju misiju završio. Druga je stvar da imam 30 godina… Ja sam svoje dete odškolovao, ona živi od svoje škole. Ona je magistar, doktor inženjer, ima svoj hleb. Ne moram da se borim da završi srednju, osnovnu školu, ja problem nemam. Čekam samo godine da dobijem penziju. Otvoriću nešto kad budem u penziji, nemam problem. To je razlika između mene i ostalih. Imao sam problem 90-tih godina, a oni tad nisu bili ni rođeni.

Ja sam sačuvao sve, odgojio dete, odgajio, odškolovao, sačuvao brak, zato kažem da sam tata. Imam mir, nemam problem da razmišljam šta ima Snežana šta da jede. Imam problem da li je Sara u hotelu A ili u hotelu B kategorije. Ali imao sam problem da je iškolujem, da ne primeti nemaštinu, da izađe iz te priče neopterećena. I kad ima i kad nema, ona to nije znala, ona je za sebe imala i nije primetila nikakav problem – govorio je Mića jednom prilikom u rijalitiju.

Izvor: kurir.rs