Dnevni horoskop za 9. decembar 2021. Device, važno je da se osećate prijatno u krugu porodice

Ovan

Ljubav: Ne dozvolite da u Vama prevlada talas sumnje prema voljenoj osobi ili osećanje emotivne rezignacije. Posao: Nalazite se u neobičnoj situaciji, imate utisak da neko od saradnika testira Vaše mogućnosti ili da Vas profesionalno iskušava. Zdravlje: Prijaće Vam psihofizička relaksacija.

Bik

Ljubav: Nema razloga da sumnjate u svoje sposobnosti ili u šarm koji posedujete. U zavisnosti od svog emotivnog statusa planirajte novi susret. Posao: Delujete odlučno i ambiciozno. Nalazite se u prilici da testirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Zdravlje: Usmerite misli u pozitivnom pravcu.

Blizanci

Ljubav: Potrebno je da se pridržavate proverenih standarda. Posvetite pažnju osobi koja odgovara Vašem emotivnom raspoloženju i senzibilitetu. Posao: Izbegavate poslovni kliše i stereotipno ponašanje. Imate interesantnije ideje nego rešenja koja nude Vaši saradnici. Zdravlje: Važno je da popravite raspoloženje.

Rak

Ljubav: Razmislite na koji način treba da šarmirate i odobrovoljite partnera. Uvek postoji način da osvojite dragu osobu. Posao: Komplikovana situacija u kojoj se nalazite proizilazi iz zajedničkog pokušaja da se napravi pravilna deoba poslovnih i finansijskih interesa. Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam izlazak ili susret, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Lav

Ljubav: Vađžno je da delujete očaravajuće na partnera. U skladu sa emotivnom inspiracijom, upotrebite svoje zavodničke sposobnosti. Posao: Ukoliko se zadesite u pravom trenutku i na dobrom mestu, očekuje Vas poslovno-finansijski dobitak ili neki vid javnog priznanja. Zdravlje: Sačuvajte dobro raspoloženje i prisebnost.

Devica

Ljubav: Važno je da se osećate prijatno u krugu porodice. Osećaj poverenja ili bliskosti u Vama budi neku skrivenu snagu. Posao: Mnoge stvari na poslovnoj sceni izgledaju drugačije nego što ih predstavlja neko od saradnika. Zdravlje: Prijaće Vam neka lakša dijeta, izbegavajte nezdravu hranu.

Vaga

Ljubav: Planirajte neku omiljenu zabavu ili novi susret. Neko Vas podstiče na dobro raspoloženje i na emotivnu inicijativu. Posao: Novi događaji na poslovnoj sceni zahtevaju blic procenu i brzo prilagođavanje. Opterećeni ste različitim obavezama i faktorom neizvesnosti. Zdravlje: Potrudite se da ulepšate svoje raspoloženje.

Škorpija

Ljubav: Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da započinjete prepirku ili da pravite novu ljubomornu scenu. Posao: Nemojte se zavaravati da su nečija obećanja dovoljna garancija za poslovni uspeh, većinu stvari možete da ostvarite bez uticaja sa strane. Zdravlje: Posvetite pažnju stvarima koje deluju pozitivno na Vaše raspoloženje.

Strelac

Ljubav: Nedostaje Vam emotivna podrška, potisnite sujetu i pokažite svoja iskrena osećanja pred bliskom osobom. Posao: Ponekad nije lako ostvariti pozitivne rezultate, ali sve se svodi na dobro planiranje i na precizne poteze. Zdravlje: Važno je da se dobro zaštitite od negativnih uticaja.

Jarac

Ljubav: U određenim situacijama uz Vas trpi i voljena osoba, ali Vi to uporno poričete sa namerom da se stvari promene u Vašu korist. Posao: Delujete sumnjičavo u susretu sa saradnicima. Ukoliko se previše udaljavate od zajedničkih tema, očekuju Vas dodatne komplikacije. Zdravlje: Preterana zabrinutost loše utiče na Vašu koncentraciju.

Vodolija

Ljubav: Budite dovoljno maštoviti u svakom pogledu. Raznovrsnost u izražavanju obogaćuje ljubavni odnos. Posao: Susret sa jednom osobom otkriva važne detalje poslovne prirode koji su Vam do sada bili nepoznati. Zdravlje: Planirajte neku omiljenu zabavu kao recept za dobro raspoloženje.

Ribe

Ljubav: Ukoliko Vam je stalo da obradujete voljenu osobu, promenite svoje ustaljene navike. Budite dovoljno maštoviti i inspirativni u svakom pogledu. Posao: Susret sa jednom osobom otkriva važne detalje, a zajednički dogovor predstavlja dobar predznak u poslovnoj saradnji. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.