Dnevni horoskop za 6. decembar 2021. Ribe, uvek postoji lakši ili teži put do uspeha

Ovan

Ljubav: Dok bliska osoba rešava zajednički problem, Vi uporno ponavljate »pogrešne poteze« ili pogrešnu priču. Suviše ste uznemireni. Posao: Položaj Meseca utiče na Vašu preteranu sentimentalnost u poslovnim susretima i na velike ambicije. Zdravlje: Prijaće Vam neka od tehnika psihološkog opuštanja.

Bik

Ljubav: Susret sa jednom osobom deluje zamorno, stoga tražite različite izgovore u pokušaju da izbegnete nečije društvo. Posao: Morate imati jasnu predstavu o pravim vrednostima koje prolaze zapaženo u poslovnim krugovima. Zdravlje: Ukoliko osećate psihološku tenziju, večernje sate posvetite nekoj omiljenoj temi i relaksaciji.

Blizanci

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom osmislite zabavu koja odgovara zajedničkim potrebama i ukusu. Priželjkujete emotivno zbližavanje. Posao: Ukoliko Vam je stalo da poboljšate odnos sa poslovnim partnerima, prihvatite nečiji savet i promenite svoju strategiju. Zdravlje: Važno je da uskladite misli i osećanja.

Rak

Ljubav: Ukoliko Vam je stalo da privučete nečiju pažnju, upotrebite svoje glavne adute u zavođenju. Posao: Nikog ne treba da ubeđujete u svoje dobre namere ili sposobnosti, sačekajte završnicu koja donosi poslovne rezultate. Zdravlje: Posvetite pažnju vedrim sadržajima, opustite se.

Lav

Ljubav: Nove ljubavne dileme ili loš predosećaj koji imate u susretu sa bliskom osobom, utiče na Vaše promenljivo raspoloženje. Posao: Vaše ideje ne znače mnogo, ukoliko se i Vaši saradnici ne založe za slične principe u poslovno-finansijskim dogovorima. Zdravlje: Nema potrebe da se opetećujete »teškim mislima«.

Devica

Ljubav: Ne želite emotivnu utehu, ali nečije ponašanje Vas podseća na unapred »režiranu predstavu« u kojoj Vam se dodeljuje sporedna uloga. Posao: Nema potrebe da učestvujete u novoj raspravi o poslovnim ciljevima, među saradnicima postoje različite interesne sfere i opredeljenja. Zdravlje: Prijaće Vam psihofizička relaksacija i aktivan odmor.

Vaga

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom, svaki vid preterivanja donosi suprotan efekat. Nemojte iritirati svog partnera. Posao: Strpljivo sačekajte da se smire negativne strasti i prećutite svoje mišljenje. Važno je da procenite prigodan trenutak za akciju. Zdravlje: Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu, opustite se.

Škorpija

Ljubav: Preosetljivo reagujete na različite sitnice, partner ne primećuje stvari koje za Vas imaju drugačije značenje. Posao: Ukoliko Vas neko opominje da promenite svoje zahteve u poslovno-finansijskoj saradnji, prihvatite određeni kompromis. Zdravlje: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Strelac

Ljubav: Partner pokušava da Vam pomogne ili da Vas oraspoloži. Zajednički susret može da se pretvori u »lepši deo stvarnosti«. Posao: Polazite od pogrešnih informacija, tako da Vaše prognoze deluju neubedljivo. Prihvatite dobronamernu kritiku. Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete »teškim temama«.

Jarac

Ljubav: Nema razloga da se ponašate strogo prema partneru. Pokažite da imate dovoljno razumevanja i emotivnog sluha. Posao: Neko ne obraća pažnju na Vaš poslovni autoritet ili komentare koje upućujete. Potrebno je da uspostavite bolji model uspešne komunikacije. Zdravlje: Izbegavajte destruktivno ponašanje i loše navike.

Vodolija

Ljubav: Očekuje Vas emotivno zadovoljstvo koje će Vas ispuniti pozitivnom energijom. Uživajte u odabranom društvu. Posao: Ne dopadaju Vam se nečije ideje. Umete da smislite pametno rešenje i prigodno objašnjenje za saradnike. Zdravlje: Nalazite se u dobroj psihofizičkoj formi.

Ribe

Ljubav: Planirajte izlazak ili emotivni susret, prijaće Vam društvo bliske osobe. Važno je da se osetite poželjno u nečijoj blizini. Posao: Uvek postoji lakši ili teži put do uspeha, pažljivo analizirajte različite izazove i mogućnosti koje postoje na poslovnoj sceni. Zdravlje: Emotivna afirmacija pozitivno deluje na Vaše raspoloženje i motivaciju.