Dnevni horoskop za 3. decembar: Lavove očekuje iznenađenje, Jarčevi započinju novi život

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

OVAN
Ovnovi bi danas mogli da se pozabave sređivanjem kuće, jer je ovo poslednja prilika da sve dovedu u red. Oni koji se bave privatnim poslom decembar će biti užurban mesec, imaće previše posla. Ljubav ste stavili po strani, smatrate da vam je potrebnije društvo prijatelja. promenite način ishrane, jer ste nezadovoljni svojim izgledom.

BIK
Danas je za Bikove rezervisan dan kada će zaista uživati. To bi mogla na primer da bude neka masaža, kupovina ili možda šetnja… Danas zadovoljite svoje potrebe, ništa vas u tome neće omesti. I vaš partner se trudi da vam danas u svemu ugodi, tako da ovaj dan za vas nije mogao biti bolji! Strasti su na vrhumcu, te biste mogli da uzvratite nekom romantičnom večerom. Čuvajte se prehlada.

BLIZANCI
Današnji dan doneće vam mnogo izazova i manjih problema, koji će vam „kidati živce na sitno“. Međutim, potrudite se da sagledate širu sliku, kako biste bar neko vreme biti mirni. U ljubavi je trenutna situacija veoma čudna, iako se ponašate kao da je sve u redu u vezi, partner je već doneo odluku. Fizička aktivnost vam manjka, krećite se više.

RAK
Danas ne želite da se bavite problemima drugih, okrenuli ste se sebi, pa ste pomalo sebični,iako su u pitanju problemi vaših bližnjih. Partner se trudi da vam ugodi, ali uzalud. Rakovi koji su slobodni mogli bi da ispuste dobru priliku za novo poznanstvo. Moguća je nesanica, koja bi mogla da izazove stres kod vas, pa pokušajte više da spavate.

LAV
Danas ste puni optimizma i spremni da se uhvatite u koštac sa kućnim problemima i uredite dom kako vi želite. Imate nalet kreativnosti, pa iskoristite to. Iako ćete se danas naraditi, u narednim danima ćete zato uživati u plodovima svoga rada. Partner vam sprema iznenađenje, pa nemojte da vas vaša lenjost spreči da pristanete na poziv za izlazak. Zdravlje vam je dobro.

DEVICA
Dnevni horoskop vam za danas poručuje da napravite mali predah od kuće i porodice, jer su vas opteretili neki problemi, a to vam utiče na zdravlje. Bilo bi dobro da danas mislite samo na sebe. Oraspoložiće vas poziv od jedne ženske osobe. Dobre vesi stižu do vas, a moguće je i neko zanimljivo poznanstvo. Bilo bi dobro da posetite dermatologa.

VAGA
Danas očekujte priliv novca koji će vam pomoći da izađete iz problema, ali vodite računa da se previše ne zanesete u trošenju. Loš period za finansije nije prošao. Krili ste dugo jednu tajnu od partnera i sad ona izlazi na videlo, tako da vam preostaje jedino da prihvatite sve kritike. Čuvajte se povreda.

ŠKORPIJA
Za vas će vikend biti pun raznih dešavanja i izuzetno aktivan, mada vam se to neće dopasti u početku. Međutim, ispostaviće se da ćete se provesti mnogo bolje nego što ste očekivali. Vodite računa o komunikaciji sa partnerom, jer ste skloni ste da pogrešno protumačite njegove reči i možete da izazovete konflikt. Proverite krvnu sliku.

STRELAC
Danas je savršen dan za leškarenje i gledanje omiljenih filmova i serija. Nedostaju vam ovakvi dani, pa iskoristite ovaj povoljan trenutak, jer ubrzo kreće praznični haos i imaćete previše obaveza. Što se situacije sa novcem tiče, pokušajte da nađete zajednički jezik sa partnerom, jer ipak obe strane moraju da popuste. Zdravlje vam je dobro.

JARAC
Za vas danas kreće nova etapa u vašem emotivnom životu, a promene će biti gotovo neprimetne. Ipak, pokrenuće čitav lanac događaja koji će obeležiti narednu godinu. U sebi otkrivate neku novu strast, drugačije gledate na odnos i napokon se pomerate sa mrtve tačke. Moguća je glavobolja.

VODOLIJA
Danas vas očekuju dobre vesti iz inostanstva, neki član poorodice, a možda i neka simpatija, ima planove za vas. Ostatak dana provedite sa prijateljima, praveći planove za budućnost. Ako set zauzeti, očekuje vas mirno veče, dok slobodne očekuje strastven susret sa nekom novom osobom u njihovim životima. Zdravlje vam je dobro.

RIBE
Dnevni horoskop vam za danas savetuje da povedete računa o zdravlju. Virusi vrebaju, a sada vam baš i nije potrebno da se razbolite. Lepo vam je dok se dopisujete sa simpatijom, ali zar ne želite više od emotivnog života? Pokrenite se i u emotivnom i fizičkom pogledu.

Izvor: zena.blic.rs