Dnevni horoskop za 28. novembar 2022. Jarčevi, nije istina sve što čujete – Ribama potrebna podrška

Ovan

Ljubav: Avantura može da Vas dovete u neprijatnu situaciju. Bolje je da se opredelite za poznato društvo. Posao: Lično dostojanstvo ili veliki ponos Vam ne dozvoljavaju da se upuštate u raspravu sa jednom osobom. Zdravlje: Prijaće Vam rekreacija ili hobi.

Bik

Ljubav: U ljubavnom odnosu, zna se dobro šta je čija uloga. Navedite partnera da ispuni Vaša očekivanja. Budite kategorični. Posao: Stalo Vam je da potvrdite svoje sposobnosti pred saradnicima, ali ne možete da se opredelite za najbolje rešenje. Zdravlje: Potrebno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Blizanci

Ljubav: Partner Vam često prigovara na ponašanju i propustima. Možda nemate dovoljno ubedljiva objašnjenja na jednostavna pitanja. Posao: Radujete se zbog novih informacija. U prilog Vam idu različite okolnosti i saznanje da se nalazite u centru važnih događanja. Zdravlje: Izbegavajte nepotrebne komplikacije i velike izazove.

Rak

Ljubav: Potrebno je da rešite svoje emotivne dileme, pre nego što Vas neko uhvati na »delu« ili Vas iznenadi. Posao: Preteranim isticanjem pred saradnicima privlačite negativne komentare. Potrudite se da završite započete poslove. Zdravlje: Kontrolišite svoje unutrašnje konflikte.

Lav

Ljubav: Nema razloga da raspirujete nečiju sujetu, zatražite emotivnu podršku. Budite mudri i prepustite prednost partneru. Posao: Postoje sporne situacije, jer neko od saradnika Vam zamera na neažurnosti. Izbegavajte novi poslovni sukob. Zdravlje: Prijaće Vam razgovor ili susret sa bliskim prijateljima, opustite se.

Devica

Ljubav: Nalazite se pod emotivnim pritiskom, morate da poštujete nečiju volju ili zahteve. Iritira Vas nečije ponašanje. Posao: Otvorena rasprava sa jednom osobom ilustruje Vašu nesigurnost i nemoć u krugu poslovnih saradnika. Zdravlje: Izbegavajte konfliktne situacije.

Vaga

Ljubav: U odnosu sa voljenom osobom, postavite jasnu granicu između pristojnog ponašanja i uzajamnog poverenja. Posao: Potrebno je da završite svoje obaveze u predviđenom roku. Neko neće tolerisati Vaše izgovore ili poslovne propuste. Zdravlje: Prijaće Vam rekreacija ili boravak u prirodi.

Škorpija

Ljubav: Delujete uznemireno, teško pronalazite svoju »mirnu luku« i emotivni predah. Nedostaje Vam poverenje u jednu blisku osobu. Posao: Izbegavajte nepotrebna uzbuđenja ili obaveze koje Vas psiho-fizički iscrpljuju. Neko od saradnika može da odradi i Vaš deo posla. Zdravlje: Slobodno vreme posvetite nekoj interesantnoj temi, akumulirajte pozitivnu energiju.

Strelac

Ljubav: Potrebno je da objasnite partneru šta utiče na Vašu iznenadnu zabrinutost ili rezigniranost. Nemojte potiskivati svoja osećanja. Posao: Ne dozvolite da neko drugi govori u Vaše ime, procenite u kom trenutku treba da preuzmete kontrolu nad važnim događajima. Zdravlje: Potrudite se da akumulirate pozitivnu energiju, opustite se.

Jarac

Ljubav: Delujete uznemireno. Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da provocirate novu ljubomornu scenu. Posao: Nemojte se zavaravati da je istina sve što čujete ili da nečija obećanja predstavljaju dovoljnu garanciju za poslovno-finansijski dobitak. Zdravlje: Potrebno je da se rasteretite suvišnih briga.

Vodolija

Ljubav: Prati Vas emotivno zatišje, utonuli ste u svoj svet ideja i očekujete da Vam neko pokrene snažne impulse. Posao: Zainteresovani ste za nove ideje i pokušavate da se rasteretite napornih obaveza. Prihvatite koristan savet. Zdravlje: Važno je da pravilno kanališete energiju.

Ribe

Ljubav: Razmislite na koji način treba da privučete nečiju pažnju ili da animirate jednu osobu. Upotrebite oprobani »recept«. Posao: Ako želite da ostvarite svoje poslovne ciljeve potrebna Vam je nečija podrška, prikupite neophodne informacije. Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.