Dnevni horoskop za 28. mart 2023. Rakovi, prihvatite nečije iskreno izvinjenje – kao dobar signal

Ovan

Ljubav: Neko Vas podstiče na dobro raspoloženje. U skladu sa svojim afinitetima umete da stvorite romantičnu atmosferu i da privučete nečiju pažnju. Posao: Odbijate da prihvatite nečiju ulogu u pregovorima, ne želite da se nalazite izvan glavnih događaja na poslovnoj sceni. Zdravlje: Slobodno vreme posvetite rekreaciji, prijaće Vam šetnja.

Bik

Ljubav: Preterujete u svojim očekivanjima pred voljenom osobom. Neko ne želi da Vam »polaže sve račune«. Posao: Pažljivije analizirajte okolinu i nemojte dozvoliti da Vas neko podstiče na rivalske odnose. Zdravlje: Budite pažljiviji u saobraćaju.

Blizanci

Ljubav: Prija Vam nečije prisustvo. Budite diskretniji pri susretima koji obiluju snažnim emocijama ili prikrivenim strastima. Posao: Osećate potrebu da se rasteretite od nagomilanih obaveza. Prepustite svojim saradnicima da završe teži deo posla. Zdravlje: Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti, budite umereni.

Rak

Ljubav: Nema razloga da se ponašate isuviše strogo prema bliskoj osobi. Prihvatite nečije iskreno izvinjenje, kao dobar signal. Posao: Neko ne uvažava Vaše primedbe, ali različitost razmišljanja i ponašanja ne treba da Vas navodi na sumnju u svoje sposobnosti. Zdravlje: Nemojte dozvoliti da Vas neko navodi na destruktivno ponašanje.

Lav

Ljubav: Nema razloga da sumnjate u svoja osećanja ili reči koje izgovora voljena osoba. Delujete isuviše strogo. Posao: Neko Vam nameće različite obaveze. Izbegavajte javnu raspravu i situacije koje Vas dodatno zamaraju. Zdravlje: Prijaće Vam dijetalna ili vitaminska ishrana.

Devica

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom sve može da se promeni na jednostavan način, pokažite dobru volju i spremnost na prilagođavanje. Posao: Neko Vas dovodi u nezahvalnu situaciju i počinje da Vas iritira svojim ponašanjem. Potrudite se da ostvarite svoje namere. Zdravlje: Važno je da sačuvate prisebnost duha.

Vaga

Ljubav: Budite diskretni, postoji mogućnost da neko razotkrije Vaše »tajne namere«. Partner budnim okom posmatra i prati Vaše kretanje. Posao: Stalo Vam je da se izborite za bolju poslovnu poziciju. Na sreću, delujete veoma ubedljivo na svoju okolinu. Zdravlje: Unosite više vitamina i tečnosti u ishranu.

Škorpija

Ljubav: Partner Vam često prigovara na ponašanju i propustima. Možda nemate dovoljno ubedljiva objašnjenja na jednostavna pitanja. Posao: Radujete se zbog novih informacija. U prilog Vam idu različite okolnosti i saznanje da se nalazite u centru važnih događanja. Zdravlje: Izbegavajte nepotrebne komplikacije i velike izazove.

Strelac

Ljubav: Nema razloga da se ponašate strogo prema partneru. Pokažite da imate dovoljno razumevanja i emotivnog sluha. Posao: Neko ne obraća pažnju na Vaš poslovni autoritet ili komentare koje upućujete. Potrebno je da uspostavite bolji model uspešne komunikacije. Zdravlje: Izbegavajte destruktivno ponašanje i loše navike.

Jarac

Ljubav: Pokažite više razumevanja i nežnosti prema voljenoj osobi. Hvalisavost može da Vam stvori dodatnu neprijatnost. Posao: Nema razloga da mistifikujete svoje poslovne planove ili da ignorišete nečije prisustvo. Zdravlje: Priuštite sebi neke lepe sitnice, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Vodolija

Ljubav: Budite nežni i maštoviti u društvu voljene osobe. Ukoliko ste slobodni, odgovorite na nečiji poziv. Posao: Probleme je lakše rešiti uz nečije prisustvo ili dogovor. Prihvatite nečiji koristan savet. Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate svoju energiju.

Ribe

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom nema razloga da skrivate istinu. Potrebna Vam je nečija naklonost. Posao: Delujete dinamično i saradnici teže prate Vaš ubrzani tempo. Potrebno je da se prilagodite. Zdravlje: Prijaće Vam opuštanje i više sati zdravog sna.