Dnevni horoskop za 27. mart 2023. Škorpije – kolo sreće se okreće, budite strpljiviji

Ovan

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom, potrebno je da pokažete istančani sluh i »široke vidike« za zajedničke planove. Posao: Nemojte rešavati tuđu brigu, svoju pažnju i kreativnu energiju usmerite ka ostvarenju korisnih ciljeva. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, opustite se.

Bik

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom nema razloga da insistirate na nekim sporednim događajima. Posao: Konsultujete saradnike pre nego što donesete konačnu odluku. Više glava može da smisli bolje rešenje. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija ili susret sa prijateljima.

Blizanci

Ljubav: Važno je da pažljivo birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom. Sve može da se saopšti na neki suptilniji način. Posao: Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da Vas neko preduhitri. Zdravlje: Nemojte precenjivati lične mogućnosti, opustite se.

Rak

Ljubav: Delujete zadovoljno i inspirativno, dobijate emotivnu podršku od osobe koja ima važno mesto u Vašem životu. Posao: Potrebno je da preuzmete aktivnu ulogu ili da se orijentišete ka praktičnim rešenjima. Pokazaće se da je uspeh na Vašoj strani. Zdravlje: Učinite nešto korisno u prilog lepšem izgledu i boljem raspoloženju.

Lav

Ljubav: Svoju energiju i vreme trošite u pogrešnim situacijama, neko neće ispuniti Vaša očekivanja. Posao: Sve ima svoj »vek trajanja«, a Vi uporno insistirate na stvarima koje su davno prevaziđene. Zdravlje: Prijaće Vam psihofizička relaksacija i opuštanje.

Devica

Ljubav: Susret sa jednom osobom deluje zamorno, stoga tražite različite izgovore u pokušaju da izbegnete nečije društvo. Posao: Morate imati jasnu predstavu o pravim vrednostima koje prolaze zapaženo u poslovnim krugovima. Zdravlje: Ukoliko osećate psihološku tenziju, večernje sate posvetite nekoj omiljenoj temi i relaksaciji.

Vaga

Ljubav: Pažljivije analizirajte osobu koja Vam se dopada. Skloni ste čestim promenama raspoloženja. Posao: Poslovni problem sa kojim se trenutno suočavate ne treba da utiče na Vaše raspoloženje ili koncentraciju. Zdravlje: Prijaće Vam vitaminska ishrana, konzumirajte više tečnosti .

Škorpija

Ljubav: Delujete uznemireno pri pomisli da Vas neko emotivno zapostavlja. Kolo sreće se okreće, budite strpljiviji. Posao: Nečiji odgovori mogu da se tumače na različite načine, ali Vi imate loš predosećaj i strahujete od mogućeg neuspeha. Zdravlje: Razmislite o boljoj zdravstvenoj preventivi.

Strelac

Ljubav: Ne želite utehu, ali na žalost ono što se dešava između Vas i partnera podseća na unapred “režiranu predstavu”. Posao: Primećujete da neko ima negativan uticaj na Vaše saradnike. Stoga, nemojte učestvovati u polemikama. Zdravlje: Prijaće Vam psihofizička relaksacija i odmor.

Jarac

Ljubav: Pokažite voljenoj osobi da dobra volja i pažnja znače više od »skupih poklona«. Posao: Vaš entuzijazam i lični ponos mogu da se protumače na različite načine, pažljivije birajte reči koje koristite u društvu saradnika. Zdravlje: Uživajte u stvarima koje deluju pozitivno na Vaše raspoloženje.

Vodolija

Ljubav: Nalazite se u emotivnom neskladu. Više Vam smeta partnerova euforija, nego osećaj lične dezorijentisanosti i emotivna nesigurnost. Posao: Ako Vam je stalo da sačuvate svoje poslovne interese, potrebno je da se poslužite malim lukavstvom ili nekim zaobilaznim metodama. Zdravlje: Ulepšajte svoje raspoloženje, opustite se.

Ribe

Ljubav: Potrebno je da bolje uskladite svoje misli i osećanja, kako biste sačuvali lično dostojanstvo pred osobom koja dobro poznaje Vašu ćud. Posao: Prihvatite skromniju poslovnu ponudu i nemojte potcenjivati nečije intelektualne sposobnosti. Delujete konfuzno. Zdravlje: Primenite neku od tehnika opuštanja i relaksacije, prijaće Vam.