Dnevni horoskop za 23. mart 2023. Blizance očekuje burna rasprava, Strelčevi u nervnom rastrojstvu

Ovan

Ljubav: Prati Vas nova emotivna dilema. Ne znate da li partner greši, ili samo deluje sumnjivo u stvarima koje prećutkuje. Posao: Potrebno je da pronađete novo rešenje, kako biste pravilno rešili različite nesporazume koji Vas prate u susretu sa saradnicima. Zdravlje: Prijaće Vam više sati dobrog sna, obratite pažnju na snove.

Bik

Ljubav: Nema razloga da se ponašate ćudljivo ili tajanstveno u društvu voljene osobe. Pobuđujete nečiju sumnju. Posao: Bez obzira na veliku upornost ili taktiku koju sprovodite prema poslovnim partnerima, još uvek nema vidljivih promena. Zdravlje: Prijaće Vam razgovor ili psihološka relaksacija, opustite se.

Blizanci

Ljubav: Izbegavajte novu porodičnu ili partnersku raspravu. Najbolje se osećate uz osobu koja razume Vaše ideje i emotivne potrebe. Posao: Zbog različitih pravila koja nameću određeni saradnici, morate da prihvatite kompromis ili utešnu varijantu. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniju zdravstvenu negu.

Rak

Ljubav: Izbegavajte napete situacije u susretu sa voljenom osobom, važno je da među Vama postoje dobre namere. Posao: Ukoliko Vam je stalo da testirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, pronađite sebi odgovarajućeg partnera. Zdravlje: Potrudite se da pravilno usmeravate svoju pozitivnu energiju.

Lav

Ljubav: Imate utisak da Vaš emotivni život nije dovoljno interesantan i uzbudljiv u onoj meri koliko biste želeli. Učinite nešto u tom pravcu. Posao: Potrudite se da preduhitrite ostale saradnike, koji računaju na Vašu nedovoljnu informisanost ili neupućenost u poslovne prilike. Zdravlje: Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

Devica

Ljubav: Ponekad treba isključiti razum, postoje stvari koje ne možete objašnjavati na osnovu logičkih pravila. Neka Vaša osećanja »progovore«. Posao: Važno je da se stvari završavaju na dobar način. Dovoljno ste umešni da prevaziđete poslovne nesporazume i konfliktne situacije. Zdravlje: Nemojte sputavati svoja osećanja ili želje, opustite se.

Vaga

Ljubav: Kontrolišite negativne strasti u emotivnom odnosu i ne dozvolite da Vas neko navede na pogrešno ponašanje. Posao: Važno je da svoje ideje plasirate na pravom mestu, tako da svi oko Vas budu srećni i zadovoljni. Podstičite kod sebe kreativno raspoloženje. Zdravlje: Prijaće Vam boravak u prirodi ili neka sportska aktivnost.

Škorpija

Ljubav: Neko Vam daje do znanja da očekuje Vašu bezrezervnu provrženost i da odbija intrigantne situacije kroz koje prolazite. Posao: Pažljivije analizirajte svoju okolinu i saradnike, potrebno je da se dobro informišete o različitim poslovnim aspektima. Zdravlje: Usporite svoj ubrzani ritam, opustite se.

Strelac

Ljubav: Voljena osoba analizira Vaše ponašanje i pronalazi različite zamerke, ali Vi nemate dovoljno strpljenja da saslušate kritiku. Posao: Novi poslovni događaji unose laganu pometnju. Umesto da se nadmudrujete sa nesitomišljenicima, bolje je da povučete konkretnan potez. Zdravlje: Prijaće Vam psihofizička relaksacija ili boravak u prirodi.

Jarac

Ljubav: Ne možete da se opustite, neko Vam iznenada zadaje dodatne probleme ili nove emotivne dileme. Delujete nesigurno. Posao: Obratite pažnju na nove informacije ili na nečije upozorenje. Važno je da svojim ponašanjem dajete dobar primer. Zdravlje: Izbegavajte konfliktne odnose i stresne situacije.

Vodolija

Ljubav: Pokažite više razumevanja i nove izlive nežnosti prema voljenoj osobi. Neko osvaja Vaše simpatije i emotivnu naklonost. Posao: Nema razloga da mistifikujete svoje poslovno-finansijske planove ili da ignorišete nečije prisustvo i poziv. Zdravlje: Priuštite sebi neke »lepe sitnice«, kao recept za dobro raspoloženje.

Ribe

Ljubav: Nedostaje Vam emotivni podsticaj, ali Vi ne želite da se pomirite sa pasivnom ulogom. Slobodno povucite potez iznenađenja. Posao: Nalazite se u sjajnoj formi. Nemojte propustiti priliku koja obećava poslovni dobitak ili korisnu reklamu. Zdravlje: Potrudite se da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.