Dnevni horoskop za 2. decembar 2022. Device, kolo sreće se okreće, negde dobijate a negde gubite

Ovan

Ljubav: Svet oko Vas izgleda mnogo bolje ili lepše kada se nalazite u pozitivnom okruženju i uz blisku osobu. Posao: Važno je da sačuvate prisebnost duha i da korigujete svoj propust. Razmislite kome treba da se obratite za podršku. Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete »teškim mislima«.

Bik

Ljubav: Nedostaje Vam emotivna podrška, potisnite sujetu i pokažite svoja iskrena osećanja pred bliskom osobom. Posao: Ponekad nije lako ostvariti pozitivne rezultate, ali sve se svodi na dobro planiranje i na precizne poteze. Zdravlje: Važno je da se dobro zaštitite od negativnih uticaja.

Blizanci

Ljubav: U momentima delujete tajanstveno, ali partner nema dovoljno interesovanja ili volje da odgoneta Vaše misli. Posao: Umete da uspostavite dobru poslovnu kontrolu i da usmeravate događaje u pravcu koji donosi praktične rezultate. Zdravlje: Zračite pozitivnom energijom i dobrim raspoloženjem.

Rak

Ljubav: Zatajili ste pred voljenom osobom i tražite novo opravdanje za svoje postupke. Odgovor je u prilagođavanju. Posao: Ukoliko Vam je stalo da poboljšate svoj odnos sa poslovnim partnerima, prihvatite nečiji savet i promenite dosadašnju strategiju. Zdravlje: Potrebno je da poboljšate svoju koncentraciju i raspoloženje.

Lav

Ljubav: Nema razloga da preuveličavate svoje potrebe u susretu sa voljenom osobom. Ne možete lako promeniti nečiju volju i mišljenje. Posao: Pomisao da se nalazite ispred drugih, odslikava Vašu potrebu za dominacijom ili potrebu da zavedete nova pravila poslovanja. Zdravlje: Izbegavajte stresne ili naporne situacije koje Vas iscrpljuju.

Devica

Ljubav: Nema razloga da se ponašate susretljivo. Važno je da shvatite »pravu vrednost« nečijeg prisustva. Posao: Postupite na osnovu svojih merila i bez detaljnih objašnjenja. Kolo sreće se okreće, negde dobijate a negde gubite. Zdravlje: Sačuvajte prisebnost duha i dobru koncentraciju.

Vaga

Ljubav: Budite iskreni u susretu sa voljenom osobom. Uzajamno poverenje je neophodno i deluje »lekovito«. Posao: Ukoliko Vam se ne dopada nečije ponašanje, pokušajte da kontrolišete svoju osujećenost ili nezadovoljstvo. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniju ishranu i na zdraviji način života.

Škorpija

Ljubav: U susretu sa bliskom osobom, prikrivanjem istine samo odlažete rešavanje problema. Postupite po svojoj savesti. Posao: Neko kritikuje Vaš način rada ili stil ponašanja. Potrudite se da završtite započeti posao u predviđenom roku. Zdravlje: Slobodno vreme posvetite rekreaciji, opustite se.

Strelac

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom, potrebno je da pokažete istančan sluh i široke vidike kroz zajedničke planove. Posao: Zadržite profesionalnu distancu, pažnju i kreativnu energiju usmerite ka ostvarenju korisnih ciljeva. Zdravlje: Prijaće Vam više sati dobrog sna, opustite se.

Jarac

Ljubav: Planirajate susret ili neku atraktivnu zabavu u dvoje. Ako ne pokušate, pokajaćete se. Posao: Vaša okolina deluje pozitivno i neko velikodušno ispunjava zahteve koje postavljate. Zdravlje: Važno je da sačuvate dobro raspoloženje.

Vodolija

Ljubav: Nemojte dozvoliti da u Vama prevlada sumnja prema voljenoj osobi ili neraspoloženje. Potrebna Vam je pozitivna orijentacija. Posao: Nalazite se u neobičnoj poslovnoj situaciji. Mnoga pitanja koja imate za sada ostaju bez zadovoljavajućeg odgovora. Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete napornim obavezama.

Ribe

Ljubav: Nema potrebe da se ponašate skromno u društvu voljene osobe. Pratite svoja osećanja ili »ritam srca«. Posao: Pronalazite pravi smisao ili zadovoljstvo u različitim situacijama koje ulepšavaju Vaše raspoloženje i obogaćuju životno iskustvo. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.