Dnevni horoskop za 18. decembar 2021: Ovnovi, čuvajte se ishitrenih reakcija, Jarčevi – budite uporni

Ovan

Čuvajte se ishitrenih reakcija koje ničem dobrom ne vode. Ne sukobljavajte se sa nadređenima, svoje mišljenje radije sačuvajte za sebe. Za slobodne interesantan dan, čak bi se moglo reći zanimljivo veče u društvu prijatnih osoba. Osetljiv kardiovaskularni sistem.

Bik

Imate obaveza preko glave, zavidite nekim ljudima. Najviše ste opterećeni rokovima koje morate ispoštovati. Imali ste najbolje namere i veoma zanimljive planove sa partnerom, sve se odlaže zbog polja posla. Moguć pad imuniteta. Unesite više vitamina i minerala.

Blizanci

Ukoliko se bavite privatnim poslom dobro analizirajte sve moguće situacije. Ne dozvolite da vas nešto iznenadi. Povoljan dan za sve koji su u braku. Ispunite dan nežnostima, kao i izlivima osećanja. Potrebna vam je nežnost. Moguć stomačni virus. Budite na dijeti.

Rak

Danas ste fokusirani na bitne poslovne pregovore koji vam predstoje. Sve ste isplanirali, predvideli ste i izvesna odstupanja, jer i za to imate plan B. Upoznajete novu zanimljivu osobu u prolazu, moguće je na neobičnom mestu. Manji problemi sa glasnim žicama.

Lav

Imaćete iznenadne troškove, ali to neće bitno poremetiti vašu finansijsku situaciju. U ljubavi tražite sigurnost i partnera sa kojim biste mogli da gradite nešto ozbiljnije i na duže staze. Pojačan apetit i želja za slatkišima. Ne odajte se previše potrebama.

Devica

Osećate da vas obaveze koje imate guše i pritiskaju. Opterećeni ste, entuzijazam na poslu vas polako napušta. Danas ćete delovati privlačno, izazovno i senzualno i samim tim možete privući mnoge pripadnike suprotnog pola. Pospanost tokom celog dana. Kontrolišite pritisak.

Vaga

Poslovnu situaciju jedino bi mogla pokvariti vaša nervoza. Opterećeni ste i vreme je da poslove podelite poverljivim ljudima. Na ljubavnom planu ne možete ni sami da pohvatate sve promene koje vam se dešavaju. Stres je glavni neprijatelj.

Škorpija

Pored sebe imate dovoljno kvalitetne saradnike na koje se možete osloniti. Napravite zajednički plan rada. Više ste raspoloženi za druženje sa prijateljima nego za ljubavne događaje. Mogući su lakši problemi sa cirkulacijom. Svakako se morate obratiti lekaru.

Strelac

Na osnovu nespretnih reakcija, neko može steći pogrešan utisak o vama. Trudite se da ne reagujete brzo – ne budite nagli u odlukama, postupcima, rečima. Došli ste u fazu distance sa partnerom i niste sigurni kako da se postavite. Bolovi u predelu kičme.

Jarac

Pred vama je povoljan dan tokom kog ćete učvrstiti neke dogovore koje ste ranije ostvarili. Dopada vam se osoba koja je krajnje ravnodušna. Ipak upornost se uvek isplati. Nemojte odustajati. Smanjite unos masne hrane, jer šteti i krvnim sudovima. Promenite način ishrane.

Vodolija

Finansijsku situaciju poboljšavate uzimajući pozajmicu ili kredit. Ipak, budite oprezni, uvek uzimajte kratkoročne kredite. Postajete ljubomorni, sujeta vam je povređena i skloni ste veoma oštrim reakcijama. Proverite razlog problema sa urinotraktom.

Ribe

Promenićete mišljenje o poslovnom partneru i detaljno analizirati moguću dalju saradnju. Razradom planova dolazite do zaključka o isplativosti saradnje. Pronalazite osobu koja vas intrigira svojom pojavom i kojoj se na neki način divite. Osetljivi bubrezi.

Izvor: stil.kurir.rs