Dnevni horoskop za 17. novembar 2022. Ribe, ono što zamislite u stanju ste i da ostvarite – Lavovi u gubitku

Ovan

Ljubav: Pokažite razumevanje za svoju porodicu. Ne možete da ignorišete voljenu osobu, jer pre ili kasnije, to će Vam se vratiti. Posao: Diplomatska nota ponekad postaje neizbežna, a poslovni kompromis predstavlja jedino ispravno rešenje. Zdravlje: Potrebna Vam je psihološka ravnoteža.

Bik

Ljubav: Iskrene emocije uvek deluju lekovito, zadržite pažnju na voljenoj osobi. Uživajte u zajedničkoj sreći. Posao: Ponekad treba upotrebiti različite mere predostrožnosti. Dovoljno ste razumni da zaštitite svoje poslovne interese u kritičnim situacijama. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija, opustite se.

Blizanci

Ljubav: Delujete suviše uznemireno i imate loš predosećaj, ali na sreću partner ume da Vas oraspoloži u pravom trenutku. Posao: Pokušavate da odložite susret sa saradnicima koji očekuju konkretne odgovore ili određeni vid poslovnog ustupka. Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vam remete koncentraciju ili psihološku ravnotežu.

Rak

Ljubav: Delujete uznemireno, ali za razliku od Vas, partner tačno zna šta želi ili oseća. Stoga, ne dozvoljava promenu zajedničkih planova. Posao: Propuštenu priliku ne treba posmatrati kao veliki gubitak, već kao dobar podsticaj za buduće poslovno-finansijske planove. Zdravlje: Planirajte omiljenu zabavu, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Lav

Ljubav: Partner tačno zna šta želi da ostvari. Bliska osoba ne dozvoljava da koristite nove izgovore za odlaganje zajedničkih planova. Posao: Ne treba da se opterećujete nečijim komentarima i propuštenom prilikom. Trenutni »gubitak« predstavlja novu lekciju o poslovnom ponašanju. Zdravlje: Opustite se u bliskom društvu.

Devica

Ljubav: Delujete uznemireno pri pomisli da Vas neko emotivno zapostavlja. Kolo sreće se okreće, budite strpljiviji. Posao: Nečiji odgovori mogu da se tumače na različite načine, ali Vi imate loš predosećaj i strahujete od mogućeg neuspeha. Zdravlje: Razmislite o boljoj zdravstvenoj preventivi.

Vaga

Ljubav: Ograničite svoje emotivne želje i očekivanja na »razumnu meru«. Bez obzira na upornost, ne možete da promenite partnerovu odluku. Posao: Delujete samouvereno pred osobom koja testira Vaše znanje i profesionalne sposobnosti. Obratite pažnju na nečiji koristan savet. Zdravlje: Važno je da uskladite svoj razum i osećanja.

Škorpija

Ljubav: Tople emocije uvek deluju lekovito, stoga zadržite pažnju na voljenoj osobi. Planirajte neku omiljenu zabavu. Posao: Ne vredi da se izlažete velikom mentalnom naporu ili da se suprotstavljate osobi koja uživa dobar glas i širi poslovni uticaj. Zdravlje: Usmerite misli u pozitivnom pravcu.

Strelac

Ljubav: Ukoliko Vam je stalo da obradujete partnera, razmislite na koji način treba da predstavite svoje ideje. Posao: Objašnjavate stvari koje Vaša okolina dobro poznaje, ali se ne usuđuje i da ih prihvati. Zdravlje: Važno je da pravilno kanališete svoju energiju.

Jarac

Ljubav: Voljena osoba ima dobre namere, ali ne uspeva da Vam dočara sve ono što biste želeli da čujete ili vidite. Posao: Ne verujete u nečija obećanja i zato proveravate različite informacije koje utiču na poslovnu saradnju. Zdravlje: Izbegavajte obaveze koje Vas isuviše zamaraju.

Vodolija

Ljubav: Smeta Vam saznanje da partneru povremeno nedostaje inspiracija, hrabrost ili iskrenost. Učinite nešto po tom pitanju. Posao: Odbijate da prihvatite nečiju uslugu koja Vas obavezuje na partnerstvo pod određenim uslovima. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Ribe

Ljubav: U odnosu sa bliskom osobom osećate zadovoljstvo, učinite sve što je potrebno da spojite lepo sa korisnim. Uskladite svoje misli i osećanja. Posao: Ono što zamislite u stanju ste i da ostvarite. Ponekad treba osluškivati reakciju ili komentare saradnika,. Sakupljajte korisne informacije. Zdravlje: Prijaće Vam više sna, obratite pažnju na svoje snove.