Dnevni horoskop za 16. jul 2022: Jarac dobija poziv za izlazak, Lav u pregovorima za novi posao

Ovan

Posao: Prvog dana vikenda ostavite posao po strani. Uživajte, ali budite umereni u trošenju. Ljubav: Podrazumeva se da u rekreativne aktivnosti i opuštena dešavanja uključite i dragu osobu. Možda planirate zajedničko letovanje ili kraći izlet. Zdravlje: Budite umereni u svemu.

Bik

Posao: Miran i opušten dan je pred Bikovima. Uživajte u zasluženom odmoru i svemu onom što vas čini srećnim. Ljubav: Dan bi mogla da vam ulepša draga osoba nekim iznenađenjem. Uzvratite. Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: U svakom smislu ćete se rasteretiti ukoliko se posvetite nekoj rekreaciji. Organizujte neki izlet ili boravak u prirodi. Ljubav: Prilika za neobavezno ćaskanje sa osobom koja vam već neko vreme šalje pozitivne vibracije trebalo bi ako ništa drugo ono da vas opusti i oraspoloži. Zdravlje: Čuvajte se prehlada.

Rak

Posao: Neke važne poslovne obaveze mogli biste danas uspešno da završite. Ostavite dovoljno vremena i za odmor. Ljubav: Preuzmite inicijativu i iznesite pred partnera neki predlog za promenu svakodnevice. Budite vi pokretač pozitivnih dešavanja. Zdravlje: Odlično.

Lav

Posao: Imate dosta dobrih poslovnih ideja koje treba detaljno razraditi. Moguće je i da se sa nekim od prijatelja udružite i pokrenete neki novi posao. Dogovor je blizu. Ljubav: Iskoristite dan za druženje sa prijateljima, prijaće vam širi krug ljudi i opuštena atmosfera. Zdravlje: Odlično.

Devica

Posao: Opušten i miran dan je pred većinom Devica. Iskoristite ga na pravi način za punjenje baterija za naredni poslovni period. Ljubav: Svu energiju usmerite na ljubav, planove za budućnost i podizanje kvaliteta postojećih partnerskih odnosa na viši nivo. Zdravlje: Odlično.

Vaga

Posao: Pred vama bi mogle da se ispreče neke neodložne poslovne obaveze što vas svakako neće baš oduševiti. Ljubav: Mogli biste da očekujete izraze nezadovoljstva voljene osobe koja će se osećati zapostavljeno. Zdravlje: Osetljivost urinarnog trakta.

Škorpija

Posao: Usavršavajte znanja i veština moglo bi vam biti od koristi u nekom od sledećih poslovnih ciklusa. Ljubav: Promenite rutinu i potrudite se da zajedničke trenutke učinite zabavnijim. Zdravlje: Osetljivost respiratornog sistema.

Strelac

Posao: Neke iznenadne obaveze bi mogle da vam pokvare planove. Moguć je i kraći put. Ljubav: Nervozu i napetost ne bi trebalo da prenosite na ljubavnu sferu. Opustite se i ne razmišljajte previše. Zdravlje: Mogući problemi sa probavom. Pazite na ishranu.

Jarac

Posao: Danas bi Jarčevi mogli da predahnu od obaveza, naravno ukoliko je to moguće i uživaju u nekoj rekreativnoj aktivnosti. Ljubav: Lepe povratne informacije mogli biste da očekujete od osobe koja vam je već neko vreme simpatija. Moguć poziv na druženje, izlazak. Zdravlje: Osetljivost grla.

Vodolija

Posao: Današnji dan donosi dosta aktivnosti. Važno je samo da se ne rasplinete na više strana, već krenite od najvažnijeg. Ljubav: Povoljni astrološki aspekti pratiće vas tokom celog dana, pre svega ako ste namerili da uživate u zajedničkim trenucima sa partnerom. Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Ribe

Posao: Ribe danas sumiraju rezultate i analiziraju nove poslovne planove. Neki vaš predlog bi mogao da naiđe i na iznenađujuće dobar prijem u poslovnom okruženju. Ljubav: Predložite partneru neki izlet, kraće putovanje, prijaće vam da ste u pokretu. Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Izvor: stil.kurir.rs