Dnevni horoskop za 15. novembar 2022. Device precenjuju lične mogućnosti, Rakovi ostvaruju želje

Ovan

Ljubav: Ne želite utehu, ali na žalost ono što se dešava između Vas i partnera podseća na unapred “režiranu predstavu”. Posao: Primećujete da neko ima negativan uticaj na Vaše saradnike. Stoga, nemojte učestvovati u polemikama. Zdravlje: Prijaće Vam psihofizička relaksacija i odmor.

Bik

Ljubav: Ne možete da ignorišete nečije prisustvo ili jasnu poruku, zato obratite pažnju na polje partnerovog interesovanja i kretanja. Posao: Rano je da očekujete konkretne promene u svojoj okolini ili da se bavite velikim investicijama. Sačekajte bolje uslove. Zdravlje: Prijaće Vam vitaminska ishrana, izbegavajte »loše navike«.

Blizanci

Ljubav: Neko Vas podstiče na dobro raspoloženje. U skladu sa svojim afinitetima umete da stvorite romantičnu atmosferu i da privučete nečiju pažnju. Posao: Odbijate da prihvatite nečiju ulogu u pregovorima, ne želite da se nalazite izvan glavnih događaja na poslovnoj sceni. Zdravlje: Slobodno vreme posvetite rekreaciji, prijaće Vam šetnja.

Rak

Ljubav: Želje koje imate nisu nedostižne, ali zahtevaju dodatno strpljenje i veliku upornost pred voljenom osobom. Posao: Probirljivost ponekad predstavlja pozitivnu osobinu, nemojte dozvoliti da neko menja Vaše kriterijume pri izboru nove poslovne teme. Zdravlje: Usporite svoj ubrzani ritam, opustite se.

Lav

Ljubav: Nemojte dozvoliti da se bliska osoba oseća zapostavljeno, izrazite pozitivnu stranu svoje ličnosti. Upotrebite svoje skrivene adute. Posao: Položaj Meseca deluje izazovno na Vaše psihičko stanje. Bez obzira na poslovne nesuglasice, ne obazirete se na različite komentare. Zdravlje: Prijaće Vam odmor i psihofizička relaksacija.

Devica

Ljubav: Prija Vam nečije prisustvo. Budite diskretniji pri susretima koji obiluju snažnim emocijama ili prikrivenim strastima. Posao: Osećate potrebu da se rasteretite od nagomilanih obaveza. Prepustite svojim saradnicima da završe teži deo posla. Zdravlje: Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti, budite umereni.

Vaga

Ljubav: Prati Vas loš dijalog u odnosu sa voljenom osobom, među Vama postoje različita interesovanja i »merila vrednosti«. Posao: Motivisani ste za poslovni uspeh, stoga prihvatite takmičarsku atmosferu ili ideju koju Vam predlaže jedna mlađa osoba. Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete nekim ružnim događajima ili lošim slutnjama.

Škorpija

Ljubav: Budite diskretniji u različitim susretima i dobro procenite svoje mogućnosti pre nego što pokrenete »ljubavnu varnicu«. Posao: Osećate laganu stagnaciju. Potrebno je da angažujete pouzdane saradnike kako biste ostvarili zajedničke interese. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

Strelac

Ljubav: Reagujete razdražljivo, preterivanje u izlivima osećanja ljubomore deluju iritirajuće na voljenu osobu. Posao: U poslovnim susretima ponekad treba imati dovoljno mudrosti i prećutati različite komentare. Zdravlje: Izbegavajte loše navike i brzopletost.

Jarac

Ljubav: Budite umerenji u zahtevima prema voljenoj osobi. Prijaće Vam susret sa bliskim prijateljima i nečija pažnja. Posao: Nečija priča na Vas ostavlja suprotan efekat. Nema potrebe da se rasplinjavate na različite strane i da se opterećujete ambicioznim ciljevima. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilnu ishranu.

Vodolija

Ljubav: Budite diskretniji pri različitim susretima i dobro procenite svoje mogućnosti, pre nego što pokrenete »ljubavnu varnicu«. Posao: Osećate laganu stagnaciju ili potrebu da se psihički rasteretite nagomilanih obaveza. Potrebno je da angažujete pouzdane saradnike. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilnu ishranu.

Ribe

Ljubav: U emotivnom smislu, delujete pomalo provokativno na voljenu osobu. Kontrolišite svoje strasti. Posao: Vaše ponašanje ukazuje na neskromnost ili na preterano isticanje ličnih sposobnosti, što remeti poslovnu saradnju. Zdravlje: Usporite svoj ubrzani ritam.