Đorđe Đoković došao po sina i ženu u porodilište: Malog Aleksandra čeka veliko iznenađenje kod kuće

Saška Veselinov pre tri dana na svet je donela zdravog dečaka kojem su ona i Đorđe Đoković dali ime Aleksandar, a novopečeni otac je danas došao u porodilište po suprugu i prvog naslednika.

Đorđe je pričao na telefon kad je ušao u porodilište.

U kući Đokovića svi sa nestrpljenjem iščekuju dolazak malog Aleksandra, te Saški i nasledniku zasigurno spremaju poseban doček i iznenađenje, a bake i deke jedva čekaju da uzmu unuka u ruke.

Povodom dolaska prinove u porodicu Đoković, oni su organizovali veliko slavlje u novoj velelepnoj vili u Rumi, a za dobru atmosferu pobrinule su se pevačice Aleksandra Prijović i Marija Mikić, koja je za Đokoviće pevala u poodmakloj trudnoći.

Ime Aleksandar, koje su Đokovići odabrali za svog naslednika, u prevodu sa grčkog jezika znači „onaj koji je zaštitnik ljudi“, ili samo „zaštitnik“.

Podsetimo, Đorđe i Saška su se venčali sredinom septembra prošle godine i napravili su luksuzno slavlje na dve lokacije u Beogradu i u Crnog Gori na plaži. Na veselju su pevale mnoge javne ličnosti poput Saše Kovačevića, Milice Pavlović, Marije Mikić, Aleksandre Prijović i drugih.

Izvor: kurir.rs