Đedović se obrušio na Anđelku: „Prepodobna gospođo, tvom licemerju je došao kraj – Otvaram ti vrata Zadruge“

Glumica Anđelka Prpić danima unazad je glavna tema domaćih medija i predmet komentarisanja na društvenim mrežama nakon što se saznalo da je trudna sa najboljim prijateljem svog bivšeg supruga Darija Prpića.

Aktuelna dešavanja prokomentarisao je i Marko Đedović, koji je u svom prepoznatljivom stilu analizirao celokupnu situaciju i ukazao na mnoštvo kontradiktornosti u glumičinim javnim istupima i stavovima koje zastupa u odnosu na to kakav život zaista vodi.

Čitam naslov „Kolege podržale Anđelku Prpić“. Davno ja rekoh da „kulturna“ elita, kako se nazivaju glumci, u Srbiji ne postoji – započeo je svoje izlaganje na Instagramu Đedović.

„Ta ista gospođa se zgražavala na dešavanja u „Zadruzi“, koja su daleko pristojnija od onih koja se njoj dešavaju, takođe javno. Bio sam kriv za svoje stavove i sprdanje i kao i meta osuda krezavih majmunolikih oblika života po mrežama koji su se, gle čuda, uvek slagali sa onima koji su sada podržali vezu sa venčanim kumom.

Đedović ocenjuje da je Anđelka Prpić kao stvorena za „Zadrugu“.

„Prepodobna gospođo Prpić, za vrata „Zadruge“ ću uložiti sav svoj uticaj da ti se otvore, kako za tebe, tako i za kuma i supruga. Jer tvom licemerju je došao kraj. Za „kulturnu“ elitu imaginarijum je hram poštenja, morala i kulture. Srdačan pozdrav“, poručio je u svom stilu Marko Đedović.

Izvor: kurir.rs