Đani priredio skupoceno iznenađenje za svoju ženu: Pevač za ovaj poklon izvadio 130.000 evra (FOTO)

Supruga našeg poznatog folk pevača Radiše Trajkovića Đanija Slađana morala je hitno na ugradnju stenta.

Đani je, kako bi joj celokupnu sitaciju učinio lakšom, kupio čuveni majbah koji košta čak 130.000 evra. On je častio svoju ženu mašinom koja košta kao jedan prosečan stan u Beogradu,uz želje da što pre bude ona stara Slađa.

– Ženi sam uzeo mašinu, međutim još nije stigao auto. To je poklon od mene zbog stresa kroz koji sada prolazi. Nećemo da pričamo o cenama, ali svi znate koliko taj auto košta. Kao i uvek, cela porodica je uz nju, a svi znate da je podrška porodiceu ovakvim situacijama najvažnija. Najbitnije je da smo što se zdravlja njenog tiče, odreagovali na vreme i da je ona u najboljim rukama – rekao je pevač.

Nasuprot tome, njegova Slađa rekla je da pevač ipak u većem strahu od nje, a da se ona trudi da ostane smirena jer veruje da doktori znaju šta rade.

– Đani mi je spremio poklon, jer kod njega ne može bez toga nikako! On to uvek radi kad se desi ovako nešto. Naravno, priređuje iznenađenja i kad su lepe okolnosti u pitanju. U poslednje vreme sam češće bila na klinikama, pa on tako smisli da nešto kupi i iznenadi me. Znam da je auto u pitanju, ali još uvek nije stigao. Čeka se mnogo, dao je mnogo para iako sam mu rekla da nikako to ne radi. On je največi paničar bez obzira što možda mnogima tako ne deluje, a sinovi su ipak staloženiji od njega, međutim svi smo različiti – rekla je Slađa.

Izvor: kurir.rs