Dementna Vera (84) nestala u toku noći: Ćerka je sinoć ostavila u krevetu, jutros shvatila da je nema – Kuća isprevrtana, ne znaju ni šta je obukla

Vera Belaković (84) nestala je u toku noći u Kragujevcu. Kako je objasnila njena ćerka Ljiljana za Telegraf.rs, ona ju je sinoć uspavala i ostavila u krevetu, a ujutru je shvatila da njene majke nema.

Inače, Vera je dementna, a sinoć je po prvi put počela da uzima terapiju koju joj je prepisao psihijatar. Kako kaže Ljiljana, u po noći iz njene kuće čula se lupnjava.

„Videla sam je sinoć poslednji put, kada sam je uspavala. Zaspala je čvrstim snom kada je popila po prvi put terapiju koju joj je dao lekar. Komšinica je u usred noći čula lupanje. Ja sam je uspavala i ostavila jer sam morala kod muža koji ima karcinom. Upravo idem u policiju“, ispričala je zabrinuta Ljiljana kroz suze.

Kragujevčanka navodi da je jako uznemirena i uplašena jer njena majka nikada ranije nije odlazila od kuće. Još veći strah joj uliva činjenica da su sve Verine jakne ostale u sobi, a skinula je i gornji deo pižame koji joj je ćerka prethodne noći obukla.

„Kada sam ušla u kuću videla sam da je sve prevrnuto, sve stvari su razrušene. Ja sam joj sinoć obukla pižamu, ali sada vidim da je ona gornji deo skinula i ostavila u kući. Ko zna šta je obukla i da li je išta obukla. Sve jakne i zimske stvari su ostale u kući“, kaže uznemirena ćerka.

Vera živi u Erdogliji, naselju u Kragujevcu, a zabrinuta porodica moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave najbližoj policijskoj stanici ili na broj: 066314546

Izvor: telegraf.rs