Darko Lazić se oglasio posle tajnog venčanja: Zapušio usta svima, sve stavio u jednu rečenicu (FOTO)

U medijima je odjeknula vest da je popularni pevač Darko Lazić prethodne sedmice ponovo stao na „ludi kamen“.

Mnoge je začudilo to što je Darko odlučio da oženi Katarinu, pogotovo jer je pre nje imao dugu vezu sa koleginicom Barbarom Bobak, pre koje je imao veridbu sa Marinom Gagić, a iza sebe ima i brak sa Anom Sević. On je sada odlučio da se našali, te je na svom Instagram profilu prokomentarisao navode o novoj ženidbi.

– E, nismo vam rekli. Oženio se Darko Lazić! Pa bio je i red, nije se ženio šest meseci sigurno – piše na fotografiji koju je i pevač podelio.

Darko je sudbonosno „da“ izgovorio u tajnosti, i to u jednoj opštini u Novom Sadu, a privatnoj ceremoniji venčanja prisustvovalo je svega nekoliko prijatelja, dok se Darkova majka Branka, a ni ostatak porodice, nisu pojavili.

Lazić se emotivnom partnerkom oženio samo dve nedelje nakon saznanja da će mu roditi dete.

Kdođe sebi od sreće. Kako bi joj dokazao da je spreman da brine o njoj i bebi, pitao ju je da se uda za njega i čim je pristala, brže-bolje je zakazao opštinsko venčanje – navodi izvor i otkriva da su se bračni partneri međusobno dogovorili da naprave intimno slavlje na kom neće prisustvovati članovi njihovih porodica.

– Iako je mnoge začudilo što su se venčali bez prisustva porodice, smatrali su da je tako najbolje s obzirom na to da su sve isplanirali na brzinu i da je Kaća na početku trudnoće. Gala slavlje ostaviće za kraj sledeće godine, kada se ona oporavi od porođaja. Porodice im to nisu zamerile, već su im požele svu sreću u braku i daljoj budućnosti – završava izvor.

Izvor: kurir.rs