Dalila ne štedi na svom izgledu, dala basnoslovnu cifru za remont: Evo šta je sve uradila, a i kako je izgledala na početku karijere (FOTO)

Nekadašnja rijaliti učesnica Dalila Dragojević tokom učešća u rijalitijima otkrila je svoj život pred milionima, koji je oscilirao od dna do samih vrhova, kada je svojevremeno odnela prvo pesmu u rijalitiju „Parovi“, nakon čega je iz „Zadruge“ izašla kao drugoplasirana.

Nakon javne preljube Dejana Dragojevića Dalilin život kreće u potpuno drugom pravcu, postala je voditeljka na „Hajp“ televiziji, gde ima svoju autorsku emisiju „Da li – sa Dalilom“. Ona je aktivna i na društvenoj platformi TikTok od koje takođe zarađuje, držeći „lajv“ i po dvadeset sati.

U javnosti su kružile priče da je od učešća u „Zadruzi“ zaradila vrtoglavu sumu novca, a očigledno je da je Dalila pare uložila u sebe, tj. u estetske korekcije svog lica i tela. Prema pisanju medija, ona je na potrošila čak 20.000 evra, a ishodom svih zahvata je i više nego zadovoljna.

U poslednjih mesec dana Dalilino lice se dosta promenilo, što komentarišu i mnogi korisnici društvenih mreža. Ona je zahvat uradila u inostranstvu, a ovog puta sredila je usta, jagodice, uši, oči i zube. Stavila je i nove i veće silikone u gru**, što je planirala već duže vreme.

„Dalila je potpuno druga osoba!“, „Auu, pa ona više ne liči na sebe!“, „Oči su joj kao da je Kineskinja!“, „Ovo je pobeda – Dalila je operisala i uši!“, „Sestro, prevazišla si i Daru Bubamaru!“, neki su od komentara.

Podsetimo, Dalila Dragojević je nedavno sama pričala o tome šta je sve korigovala na sebi.

– Sređivala sam usne, malo jagodice i malo botoks. To je sve što za šest meseci izađe iz tvog tela, a ti, ako hoćeš, možeš ponovo da uradiš. Zbog devijacije sam operisala nos, imala sam koščicu koju sam ispravila. Nisam ga skratila, niti sam dirala ožiljak – rekla je Dalila.

Njeno prvo pojavljivanje u javnosti bilo je u rijalitiju „Parovi“, a koliko se ona transformisala u odnosu na taj period, zaključite sami.

Izvor: 24sedam.rs