Crvena kućica na kraju Bunibroda: Milica Pavlović pokazala dom u kome je odrasla – Jedan detalj tera suze na oči (FOTO)

Otkako je kao učesnica muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ stupila na scenu, pa sve do danas kada se može pohvaliti uspešnom karijerom, pevačica Milica Pavlović ne prestaje da intrigira javnost kako svojim izgledom, tako i stavom i energijom.

Ona je mukotrpnim radom sebi obezbedila luksuznu nekretninu u prestonici, a svojih korena nikada se nije stidela te je svima poznato da se kuća u kojoj je odrasla Milica Pavlović nalazi u jednom malom mestu pored Leskovca.

„Presrećna sam što sam iz malog mesta Bunibroda i uvek ću ga s poštovanjem i najlepšim rečima spominjati“, istakla je pevačica jednom prilikom i dodala da se oni koji su svesni svog uspeha ne stide mesta svog porekla.

Milica koja je inače rođena u Švajcarskoj, detinjstvo je provela u Donjem Bunibrodu, odgajili su je baka i deka za koje je posebno bila vezana, pa joj je i njihova smrt jako teško pala.

Deda i baba su se bavili poljoprivredom, imali su bašticu koju su obrađivali zajedno i sa mnogo ljubavi, a Milica koja je uvek govorila da je period koji je provela na selu jedan od najlepših, nije se libila da im pomogne u održavanju domaćinstva.

Iza visoke kapije je malo dvorište i skromna kuća okrečena u roze, a iako je već duže vreme prazna, sve je sređeno. Trava je uredno pokošena, zasađeni su vinova loza i tuje.

U kući sa dva ulaza okruženoj zelenilom Pavlovićeva je uživala kao devojčica, a kasnije kada se i sama poslovno ostvarila, prema rečima komšija nikada nije dozvolila da njenim najmilijma nešto nedostaje, te je redovno ulagala u nju.

Izvor: story.rs