Bezobrazni vozač iz Novog Sada razbesneo sve postupkom: A tek kojim rečima se obratio invalidu

Na društvenim mrežama osvanula je fotografija koja je nastala u Novom Sadu, a na kojoj se vidi kako je jedan vozač automobilom blokirao pešački prelaz na raskrsnici. Osoba sa invaliditetom, koja se nalazi u kolicima, nije mogla da pređe ulicu.

Fotografija je objavljena na Instagram stranici 192_rs uz opis da je vozač izašao iz kola i osobi sa invaliditetom na pitanje: „Kako da prođem?“, odgovorio: „Šta je, prođi okolo“. Na društvenoj mreži je takođe naglašeno da je vozač bio drzak u obraćanju.

Bahato ponašanje ovog vozača izazvalo je buru komentara na društvenoj mreži.

„Ovakve stvari se u Sloveniji npr rešavaju tako što se lice sa imenom i prezimenom objavi na svim bilbordima kao i šta je uradio. Sramota je važna. Vratite sramotu među ljude“, „Bravo stoko dva bambija za tebe“, Objavite sliku vozača… suvozača… registarsku oznaku… neka svi vide i znaju… nema potrebe skrivati… sve samo na stub srama“, samo su neki od komentara.

Za razliku od ovakvih nesavesnih vozača, postoje i svetli primeri a jedan od zapamćenih je kada je policajac zaustavio kolonu vozila da bi devojka u kolicima prešla ulicu. Nadamo se da će internetom kružiti takvi i slični snimci, a da će oni bahati biti sve ređi.

Izvor: mondo.rs