Ćerka Tamare Grujić već je Tv zvezda: Lenka oduševila sve u maminoj emisiji – Ima samo 3 godine, a već se prihvatila posla

Kada je stigla na svet u septembru 2019. godine ćerka Tamare Grujić unela je veliku radost u porodicu autorke emisije „S Tamarom u akciji“. Obožavana voditeljka i njen suprug, producent Vuk Đoković potpuno su se usredsredili na odgoj naslednice, a poslovne obaveze morale su da sačekaju.

Iako su svi smatrali da će devojčica zahtevati mnogo više pažnje, da će se Tamara i Vuk mnogo duže boriti sa neprospavanim noćima, grčevima u stomaku, zubićima, samo par meseci od rođenja ćerke vratili su se na teren što su svi posmatrali kao veliki podvig bračnog para.

Oni, međutim, nisu to tako doživeli. Čim su shvatili da su uspostavili dobar ritam i organizaciju i da nema prepreka da se vrate poslu na terenu, to su i učinili, ali ne zbog hvalospeva već zbog ljubavi prema svom poslu i empatiji prema napaćenim ljudima, kojima je pomoć neophodna.

Jedno vreme sa tek rođenom bebom živeli su u kamp prikolici, a rado i ponosno govore koliko brzo se Lenka prilagodila životu na seoskim imanjima, stalnim promenama lokacije, koliko je društvena i posebna u svakom smislu, da voli životinje i ljude.

Poslednja emisija nedavno emitovana upravo tome svedoči, kao i činjenici da je ćerka Tamare Grujić izuzetno slobodna pred kamerama, te da ne bi trebalo nikome da bude čudno ukoliko krene maminim stopama.

Izvor: story.rs