Ćerka Mine Kostić i Igora Iksa izrasla je u pravu lepoticu: Evo na koga Anastasija liči (FOTO)

Nakon rastanka od partnera Igora Iksa, folk pevačica posvetila se karijeri, ali i kćerki Anastasiji. Iako je godinama bežala od kamera ćerka Mine Kostić napokon se pojavila u javnosti, a njena lepota oduševila je sve. Na jednoj slici koja je izašla u javnost Anastasija je u društvu oca Igora i mnogi su se iznenadili koliko je porasla.

U jednom razgovoru poznata folk pevačica rekla je da je ponosna na Anastasiju jer je odličan đak i da niže samo petice. Iako nije krenula majčinim stopama, ćerka Mine Kostić želi da se bavi javnim poslom. Ona je za svoju buduću profesiju odabrala manekenstvo kojim će se u budućnosti ozbiljno baviti.

– Ona je krenula putem manekenki i to za sada ide super. Baš je rođena za to, već mi je naručila svašta da joj donesem iz Amerike – rekla je Mina.

– Ne verujem da će se pojaviti u mom spotu, ali ako bude želela zašto da ne. Ja sam rekla Igoru, moraćemo da nosimo bazuku. Šalim se naravno, ona je zaista dobro dete i Igor i ja ćemo ići svuda sa njom. Veoma je odgovorna, neće biti problema – rekla je Mina Kstić nedavno.

Izvor: story.rs