Ceca u stajlingu od 8.720 evra, a kako su se to obukle Rodićke? Veljkova tašta na meti ogovaranja zbog odevne kombinacije

Svetlana Ceca Ražnatović juče je dobila drugo unuče, malog Krstana, a u porodilište je stigla među prvima i to u zapaženoj odevnoj kombinaciji za koju je izdvojila pravo malo bogatstvo.

Pevačica je na sebi imala naočare koje je platila paprenih 400 evra, minđuše od 2.920 evra, prsluk od 1.500 evra. Torba poznatog brenda koju je juče nosila košta „samo“ 3.900 evra, tako da je njen celokupan stajling koštao 8.720 evra.

Bogdanina majka Danijela Rodić poput prave dame od stila obukla je crni komplet – široke pantalone i košulju laganog materijala koje je uklopila uz moderne cipele sa šnalom, dok je Bogdanina sestra ponela klasične farmerke i sako u puder roze nijansi, te pobrala mnoštvo komplimenata na račun izgleda.

Što se tiče proslave rođenja malog Krstana, koju su Ražnatovići organizovali u vili na Dedinju, Bogdanina majka Danijela i sestra Nataša koja je došla sa svojim dečkom, stigle su u elegantnim izdanjima. S druge strane, Ceca je rođenje drugog unuka proslavila u opuštenijoj varijanti – skupim farmerkama i beloj majici.

Ponosna baka Danijela obukla je zeleni komplet, dugačke široke pantalone i sako koji je dubokog izraza ispod kojeg je ponela crnu majicu, a uz sve uklopila ravne cipele i crnu tašnu. Nataša je povela i dečka s kojim je nedavno opet obnovila romansu, a srećna tetka je blistala u krajnje smernoj, crnoj kombinaciji. Ono što je svima „upalo u oči“ jeste izostanak Bogdana, glave porodice Rodić.

Izvor: telegraf.rs