Ceca došla na Prijin koncert pa „pecnula“ Karleušu – Ona žestoko uzvratila: „Neka kažu nesrećnoj Ceci…“

Jelena Karleuša gostovala je na K1 kod Jovane Joksimović, gde je govorila o svom koncertu i novim albumima, ali i estradi u poslednjih nekoliko godina.

Tom prilikom pevačica je izjavila da je publika prinuđena da sluša „treš muziku iz 2001“ koja im se servira i da takvi pevači brzo budu zaboravljeni. Spominjala je nove generacije te se tu pronašao i mladi reper Nući koji se njom ušao u sukob zbog provokacije, a ovoga puta je i Ceca Ražnatović imala šta da kaže.

Ražnatovićeva se na koncertu Aleksandre Prijović pojavila i u izjavi za medije je indirektno „pecnula“ Karleušu:

„Došla sam da podržim ovu treš muziku što narod obožava i da budem kao 2001.“, rekla je Ceca ironično i tako ispisala nastavak istorije u njihovom, dugogodišnjem sukobu koji je čak završio i na sudu.

Jelena Karleuša je na svom Instagramu brutalno uzvratila i odgovorila na indirektni odgovor koleginice sa kojom je godinama u sukobu.

„Neka neko kaže nesrećnoj Ceci da pod treš muzikom iz 2001. nisam mislila na Piju. Ali mi je prezabavno što je ona prepoznala Priju u mojim rečima. Bitno da pomno prati moje intervjue, ni ja se ne bih setila da sam rekla 2001. Priji čestitam i želim joj da izbegne „Maja B sindrom“ kada te publika prvo hajpuje pa zaboravi. To Srbi obožavaju da rade. To će teško biti sa ovim Anastasija R – X faktorom“, napisala je Jelena Karleuša.

Izvor: kurir.rs