Branka Katić je uživala u ljubavi sa ovim sportistom: Ljubavna priča za koju mnogi nisu znali

Poznata glumica Branka Katić retko govori o svojoj privatnosti, ali sada je isplivao jedan detalj iz njene mladosti. Naime, ona je bila u ljubavnoj vezi sa legendom srpskog i jugoslovenskog vaterpola, Igorom Milanovićem.

Kako se navodi, Igor je u to vreme bio velika gradska faca. Svi su hteli da budu u njegovoj blizini, tražili su autograme, fotografije i sl.

„Srećom, tada nije bilo paparaca. Vaterpolisti su bili popularni kao košarkaši. Sada kad premotavam film, setim se kako nisam mogao ulicom da prođem, jer su ljudi prilazili, hteli autogram, fotografiju…“, izjavio je jednom prilikom Igor.

Još u mladosti Igor je upoznao Branku, te su bili u jednoj stabilnoj ljubavnoj vezi. Na kraju su se razišli, ali ostali u korektnim odnosima.

„Sa Brankom sam u dobrim odnosima. Kad god se vidimo, srdačno se pozdravimo. Bili smo u lepoj vezi, lepo smo se i razišli… Branka je srećno udata, upoznao sam i Džulijana, njenog supruga, imaju dva sina, ja dve ćerke, pa su nam se deca igrala na slavi kod zajedničkog prijatelja. Lepa priča, ostala do danas“, kaže vaterpolista u svojoj ispovesti.

Izvor: blic.rs