Bogoljub Karić našao se u udžbeniku nemačkog jezika: „Hvala, ovo mi je najveće priznanje“

Biznismen Bogoljub Karić objavio je na svom Fejsbuk nalogu zamimljive fotografije na koje je naišao u udžbenicima. Istakao je kako je ponosan jer se našao kraj uz Petra Kralja u knjigama iz kojih uče deca.

„Dragi moji, simpatično mi je kada pored svojih poslovnih uspeha, niza nagrada i priznanja, dodjem u fokus zbivanja na jedan poseban i nesvakidašnji način. Naime, vidim na društvenim mrežama i štampi da sam se našao u udžbeniku za nemački jezik“, deo je njegove objave na Fejsbuku.

„Čija god da je ovo ideja, hvala mu, jer za mene je ovo najveće priznanje. Drago mi je da sam se našao u takvom društvu, jer smo svi u mnogo čemu pomerali granice i otvarali nove perspektive. Skoro pet decenija mog rada,kao i rada cele porodice ostavilo je pečat na jednu bogatu karijeru i uspešnu porodičnu priču.

Koliko smo uspeli, pokazaće vreme, a koliko je vredan naš doprinos društvu i zajednici u kojoj živimo tek će naredne generacije svedočiti. Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić“, stoji u Karićevoj objavi.

Izvor: telegraf.rs