Bivši muž Indire Radić misterija je za javnost: Nakon svega je opet u njenom životu, zbližio ih je sin (FOTO)

Pevačica Indira Radić već neko vreme nije medijski zastupljena, daleko je od očiju javnosti, živi porodičnim životom, a postala je i baka što joj i te kako prija. Kako svoju privatnost ne želi da deli sa svima, malo je poznato da je kao dvadesetpetogodišnjakinja donela na svet sina Severina, dok je njen bivši muž i dan danas prava misterija za javnost.

Devedesetih godina je preživela veoma težak životni period, što nam je otkrila u jednom intervjuu za domaće medije, a tema razgovora bila je njen bivši muž, čiji je identitet nepoznat, a sa kojim se nakon razvoda borila oko starateljstva za sina kojeg je on odveo, pa je jedva uspela da ga vrati.

– Moj život u tom periodu, bio je prepun izazova, tuge, iskušenja, suza, bola.. Ali sam se borila kao moreplovac. Da sam bila slabić i kukavica, ne bih opstala. Moj bivši je sam uzeo naše dete, više nisam htela da živim. Nakon što je završeno suđenje i u Bosni i u Srbiji, sin je pripao meni – rekla je pevačica tada i objasnila je zašto mu je nakon svega oprostila:

– Moj bivši muž nije onaj koji moli, jer da jeste i dalje bismo bili u braku i bili bismo zajedno. Pošto nas je naš sin povezao u periodu kada je on već postao odrastao čovek, kada je hteo da se oženi, mi smo se kao roditelji našli i tu sam ja preko svega prešla. Sama sam sebi rekla, ne mogu da zaboravim, ali jesam zaboravila.

– Najvažnije da je moj sin pametan i odgovoran muškarac, koji brine o svojoj porodici. On je jedan divan čovek, i ponosna sam na njega. Ima divnu ženicu koja je došla iz Rusije i presrećna sam što mogu da kažem da sam dobila ćerku koju sam oduvek želela – rekla je Indira za domaće medije.

Izvor: story.rs