Bivša devojka Davora Šukera dobila dete u 69. godini: Voditeljka ćerki dala svoje ime

Bivša devojka hrvatskog nekadašnjeg fudbalera Davora Šukera španska glumica i voditeljka Ana Obregon u 69. godini je dobila ćerku. Obregonova je dete dobila uz pomoć surogat majke, a ćerku je nazvala po sebi.

Vesti su otkrivene slučajno, kada su je paparaci uslikali ispred porodilišta koje je napustila držeći bebu u naručju, umotanu u roze ćebe. Ubrzo potom otkriveni su svi detalji.

Slavna Špankinja dobila je dete uz pomoć surogat majke u Americi, a sve je organizovano u strogoj tajnosti. Jedine koje su znale za ovo bile su njene sestre Selija i Amalija, kao i bivši partner Alesandro Lekio. Devojčica koja je dobila ime po njoj rodila se dan nakon njenog rođendana.

Inače, voditeljka je pre dve godine izgubila sina Aleksa koga je dobila kao veoma mlada sa italijanskim aristokratom Alesandrom Lekiom sa kojim više nije u vezi, ali su ostali veliki prijatelji.

Davor Šuker je svojevremeno zaprosio Obregonovu, a ona se jednom prilikom prisetila kako je ta prosidba izgledala.

„Bili smo na romantičnoj večeri u restoranu u Madridu kad me je u čaši vina dočekao prsten. Nisam ga primetila, krenula sam da popijem gutljaj vina, a prsten mi se zaglavio u grlu“, ispričala je ona. S bivšim hrvatskim fudbalerom ostala je u dobrim odnosima, čak mu je na svom Instagram profilu čestitala rođendan.

Izvor: wanted.mondo.rs