Biljana Jevtić otkrila veliku istinu o braku: „Ne znam kako sam izdržala, nije sve idealno kako izgleda“ (FOTO)

Brak poznatih folk pevača Aleksandra Ilića i Biljane Jevtić, koji traje duže od tri decenije, važi za jedan od najskladnijih na javnoj sceni.

Svoju emotivnu vezu započeli su tokom zajedničkih turneja, sredinom osamdesetih godina, a 1989. su se venčali, nakon godinu dana vereničkog staža. Ipak, ono što je javnosti manje poznato jeste to da ni u njihovom savršenom odnosu na početku veze nije sve išlo baš glatko.

– Deset meseci sam čekala Aleksandra da se vrati iz vojske, i to je bio pravi test naše ljubavi. Ne znam ni sama kako sam izdržala, bilo mi je mnogo teško, ali sam tada shvatila da se sve može u životu, ako je želja dovoljno velika – rekla je jednom prilikom Biljana, setivši se prvog poljupca.

‒ Sećam se da smo sedeli u kombiju na prvom sedištu i da smo stalno razmenjivali nežnosti. Svađali smo se malo i naravno bili ljubomorni jedno na drugo, ali sve te male svađice ostale su daleko iza nas.

Podsetimo, Biljana Jevtić i Aleksandar Ilić imaju sina Ivana (22), na koga su mnogo ponosni. Čak iako je dete poznatih i uspešnih ličnosti, Ivan se uvek trudio da živi skromno, kao i njegovi vršnjaci.

Izvor: hellomagazin.rs