Bez filtera i foliranja: Tijana Dapčević ponosno pokazala svoje godine i mane – Praznike provodi daleko od Srbije

Pevačica Tijana Dapčević oduvek je plenila svojim glasom, a sada je i izgled dovela do savršenstva. Redovni treninzi i zdrava ishrana dali su odlične rezultate, a pevačica se svojim postignućem pohvalila na društvenim mrežama. Ona je spakovala kofere i sa sinom Vukom otišla u Hurgadu odakle je svoj Instagram profil osvežila novim fotografijama.

„Prvi dan u Hurgadi. Slikao je i snimao Vuk“, napisala je Tijana ispod objave koja je privukla veliku pažnju javnosti.

„Bravo za snimak, za lepu zenu i za stajling”, „Bez filtera i bez foliranja”, „Prelepa i prezgodna žena¨, neki su od komplimenata na izgled i potez Tijane Dapčević.

Činjenica da je Tijana u više navrata dobijala i gubila kilograme povezana je sa njenom spremnošću da odoli ukusnoj hrani. Pre sedam godina jedna od najlepših vokala u regionu ispričala je:

„Nađe se u mom tanjiru i hamburger i parče pice, ali onda sledećih deset dana dodatno pazim na ishranu. Ako mi se jede parče torte, uzeću ga, ali ne više puta tokom dana i ne svaki dan. Duša to traži, a moraš i nju da nahraniš. No, umem i da odolim iskušenju. Nedavno, kad smo bili na moru, otišli smo kod kume koja je napravila fenomenalnu gibanicu. Toliko je volim da ne znam šta bih za nju dala, ali – nisam pojela ni parče“, priznala je Tijana.

Izvor: story.rs