Bebi Dol ulazi u Zadrugu: Ponuda je toliko dobra da nije mogla da odoli – U rijalitiju vidi spas za finansijske probleme

Umetnica Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol, dobila je ponudu da uđe u rijaliti šou „Zadruga“. Ako sve bude išlo po planu, pevačica bi trebalo uskoro da se useli u belu kuću.

Produkcija joj je ponudila savršene uslove, naročito honorar. Nekadašnja velika zvezda Jugoslavije je od 2009. pa do danas učestvovala u nekoliko sličnih formata, koji su je prikazali u potpuno drugačijem svetlu.

Dragani to po svoj prilici, i nije bilo bitno, čim je po ko zna koji put pristala da uđe u rijaliti. Mada, kako smo saznali od ljudi iz njenog okruženja, Bebi je na lično insistiranje postala učesnik Pinkovog projekta. Ona je u tom šou-programu videla jedini spas za finansijske poteškoće s kojima se tada borila, pa je kontaktirala s producentima i ponudila se kao takmičar jer joj je novac bio hitno potreban.

Pevačica i njen suprug ostali su na ulici kada ih je bivši stanodavac 2018. godine izbacio zbog neplaćanja kirije, pa su bili prinuđeni da žive kod pevačicine majke. Nedavno su joj se razbolele i majka i tetka, te je Bebi potpuno zapostavila posao i povukla se iz javnosti da bi bila u mogućnosti da im pomaže.

Inače, Bebi je kao rijaliti učesnik vrlo zanimljiva publici, te nema sumnje da će se njeni obožavatelji obradovati vesti da ulazi u rijaliti.

Izvor: kurir.rs