Bazen sa palmama, prostrani vrt, enterijer kao u filmovima: Novakovi gosti slikali detalje nove kuće u Rumi – Luskuz je mala reč

Velelepna vila Đokovića mesto je gde sa suprugom i decom najbolji teniser sveta odmara i pronalazi beg od gradske gužve. Kada je u Srbiji on sve više vremena provodi u ovoj kući u Vojvodini okruženoj šumom i livadama.
Raskošna vila porodice Đoković ostavlja bez daha. Njihova oaza mira smeštena je u selu Pavlovci, na obroncima Fruške gore, između Iriga i Rume.

Svim članovima poznate porodice bilo je jako bitno da vikendica bude izgrađena u prirodi, pa su zato odabrali zelenilo skriveno od radoznalih pogleda javnosti. Sve je ograđeno visokom betonskom ogradom, te se samo sa drugog kraja jezera može videti kuća. Oni imaju sopstveni prilaz jezeru, ali i veliki vrt u kojem sigurno najviše uživaju Stefan i Tara, kojima će se ubrzo pridružiti i mlađi brat Aleksandar.

Stakla na svim prozorima su izrađena tako da niko ne može da slika ili vidi šta se dešava unutar doma, međutim kako izgleda ovo luksuzno zdanje sada smo imali smo prilike da se uverimo putem društvenih mreža.

Naime, povodom vesti da je na svet došao maleni Aleksandar, naslednik najmlađeg od trojice braće Đoković, te je tim povodom porodica upriličila gala proslavu, a kadrovi iz luksuzne vile preplaviili su Instagram.

Osim glamuroznog bazena sa palmama, juče je tu bila posebna dekoracija, stolovi prekriveni belim stolnjacima kao i baloni u bojama naše zastave. Unutrašnost odiše lukuzom, a posebnu pažnju privukao je kamin zanimljivog dizajna, kao i mermerne stepenice.

Inače, na ideju da se izgradi ova kuća došao je Novakov otac Srđan, koji je želeo mesto u prirodi gde će se čitava porodica okupljati, a nije isključeno da će jednog dana oni ovde sagraditi i restoran ili teniski teren.

Izvor: story.rs