„Babetino i nakazo, marš u grob“ – Verica Rakočević dobija preteće poruke od nepoznatog muškarca: Kreatorka povukla drastičan potez

Naša modna kreatorka Verica Rakočević otkrila je da je žrtva sajber nasilja, te da je zbog toga bila prinuđena da se obrati policiji. O ovome je govorila na društvenim mrežama, gde je pratiocima otkrila da dobija uznemirujuće glasovne poruke pretećeg sadržaja.

„Živimo u strašnim vremenima. Zlo je zavladalo ovim našim nesretnim prostorom. Deca ubijaju decu, supružnici jedni druge, mržnja je na putu da nas uništi“, započela je Verica svoje izlaganje na društvenim mrežama.

„Jedno mlado stvorenje, mladić, gej (nemam ništa protiv ove populacije, naprotiv, mnogi su mi divni prijatelji) meni od 75 godina šalje niz glasovnih poruka, užasavajućih“, objasnila je Verica, užasnuta onim što je čula, pa otkrila detaljnije.

„Prvo počinje: ‘Stara babetino, nakaza si i odvratna. Hajde, marš u grob, vreme je da umreš’. Sada se ja tužno pitam, koliko ima ispuštene i promašene mladeži? Naravno, prijavila sam inspektorima slučaj, ali ko će vratiti ove izgubljene duše? Ovo je profil tog nesrećnog momka“, objasnila je Verica na društvenim mrežama.

Izvor: mondo.rs