Australijanski teniser Vudbridž pričao sa Novakom pa otkrio detalje: Ovo neće biti dobro po Đokovića

Ceo svet ovih dana je na nogama – svi sa nestrpljenjem iščekuju da se oglasi australijski ministar za imigraciju Aleks Houk koji ima pravo da ukine vizu Novaku Đokoviću i spreči ga da zaigra na Australijan openu.

Đoković je trenirao od 4:15 po našem vremenu, a na njegovom treningu bio je i legendarni australijski teniser Tod Vudbridž.
Jedan od najboljih dubl tenisera je posle Noletovog treninga razgovarao sa njim i primetio da je cela ova situacija ostavila dubok trag.

„Đoković je svestan da možda neće stići do „startnog bloka“. I veoma je vidljivo da ga je sve to istrošilo, da je ostavilo traga na njemu“, primetio je Vudbridž.

Najbolji teniser sveta se naravno neće predati, ali činjenica je da će biti prilično istrošen.

„Rekao mi je da voli izazove, a da će ovo biti samo još jedan. Ipak, morate svi da znate da kada počne turnir, on će biti mnogo potrošen i pre prvog meča“, naglašava australijski teniser.

Australijski mediji najavili su da bi Đoković mogao biti deportovan u petak. Ostaje nam da se nadamo da se to neće dogoditi i da ćemo ga od ponedeljka gledati na „Rod Lejver Areni“.

Izvor: alo.rs