Anđela pobegla iz Đenovića: Evo gde se baškari na jahti, pohvalila se luksuznom vilom – „Vreme je za pisanje nove priče“

Zadrugarka Anđela Đuričić, koja je pre neki dan raskinula turbulentnu rijaliti vezu sa Zvezdanom Slavnićem, svoje rodne Đenoviće zamenila je Splitom.

Đuričićeva je na Hrvatskom primorju i na društvenim mrežama je počastila svoje pratioce videom kako uživa u sunčanom jutru. Na snimku se vidi da kafu pije u luksuznoj vili sa bazenom s pogledom na more.

– Vreme je za pisanje nove priče – pisalo je na šolji iz koje je pila kafu.

Njena porodica nije odobravala njenu vezu sa Slavnićem, svanulo im je pošto je ostavila Zvezdana, a sugrađani su se zgrožavali njenim slobodnim ponaštanjem u rijalitiju, jer je to malo mesto i svi se znaju.

Podsetimo, Anđela Đuričić napustila je Srbiju pre pet dana i otišla u Đenoviće, kako bi vreme provela sa porodicom, odakle je i raskinula sa Slavnićem.

– Na kraju sam izabrala svoju porodicu i mir, svoju budućnost i sebe na prvom mestu, samo ono što je za mene najbolje. Želim da budem prava Anđela, sa ljudima koji su me vredni. To je u krvi svakog ko je rođen ovde, ja kad odlučim, kad presečem, tu je kraj. Borim se samo za taj cilj i ne posustajem – istakla je Anđela, a zatim otkrila da sa porodicom renovira kuću i da planiraju da je prodaju. – rekla je Anđela.

Izvor: kurir.rs