Anastasiji propalo iznenađenje za Gudelja, a krivci su njegova majka i sestra – ovo je razlog svađe sa Nemanjom

Pevačica Anastasija Ražnatović navodno se posvađala sa svojim dečkom Nemanjom Gudeljom ispred hotela u Kataru zbog toga što se on, dan uoči proslave osam meseci njihove veze, susreo sa svojom majkom Oliverom i sestrom Vanjom, ali ne i s njom.

Njoj je zbog toga propalo iznenađenje koje mu je spremila, zbog čega mu je zamerila, ali su već sutradan rešili sve probleme i nastavili dalje. Ona od njega nije očekivala da se ne vidi s porodicom, već da i za nju pronađe malo vremena.

– Anastasija se bila potrudila da iznenadi Gudelja za osam meseci zabavljanja. Kada je čula da će selektor Piksi da dozvoli kratak susret porodica sa igračima, htela je da dođe kod njega u hotel i sve je bila organizovala. Ipak, navodno, baš se naljutila kada joj je Nemanja preko video-poziva rekao da će mu tada doći u posetu majka i sestra i da je bolje da ne dolazi kako ne bi došlo do neprijatnog susreta između njih tri. Njoj je bilo teško što nije mogao da nađe malo vremena i za nju, pa su navodno taj razgovor završili s povišenim tonom – započinje priču  izvor blizak Ražnatovićevoj, pa nastavlja:

– Anastasija ipak nije htela da ostane nedorečena, pa je samoinicijativno otišla ispred hotel rano ujutru pred utakmicu sa Švajcarskom. Tu su nastavili svađu. Opet mu je rekla da je ljuta što nije imao vremena za nju, ali da mu ne zamera što se video s porodicom. Objašnjavala mu je da joj je propalo iznenađenje. Tada se, navodno, Nemanja baš iznervirao, pa joj je rekao da ga ne zamara više s tom pričom uoči važne utakmice sa Švajcarskom. On je insistirao da se vidi sa Oliverom i Vanjom, jer mu mnogo znači podrška njih dve, ali i dodao da mu je drago što je i ona došla da ga podrži. Pošto je pevačica tada govorila glasnijim tonom, fudbaler joj je rekao da ide u svoj hotel i da ga više ne blamira pred saigračima i da mora da ide na trening. Otišla je baš ljuta – dodaje izvor.

Anastasija je shvatila da je ipak burno reagovala, pa je uoči utakmice sa Švajcarskom, koju je naša reprezentacija izgubila, na dresu s Gudeljevim prezimenom, koji je tada nosila, markerom dopisala: „Srećnih osam meseci!“ Na samoj utakmici, prema priči izvora sa same utakmice, ona je bila jedna od najvatrenijih navijačica Srbije, a da su na kraju rešili sve nesuglasice, potvrđuje i to što ga je ona sačekala na aerodromu po povratku s Mundijala u Kataru, kao i njihov zajednički odlazak u Španiju, gde se trenutno nalaze.

Da je Anastasiji teško što su majka i sestra njenog dečka Nemanje navodno u lošim odnosima s njom, po mnogima, može se zaključiti i po emotivnoj poruci o ljubavi koju joj je uputila Biljana Spasić, bliska prijateljica njene majke.

– Ljubav je ono najlepše što ovaj svet ima. I srećan može da bude samo onaj čije srce ume da voli. I onaj čije srce ima koga da voli. Sve ostalo su sitnice, stikeri i jesenje lišće koje vetar nosi. Posvećeno mojoj divnoj Anastasiji i njenoj ljubavi – glasi poruka koju je ubrzo ripostovala i sama pevačica.

Izvor: kurir.rs