Danicu će zameniti velika zvezda koju znamo iz kultne serije: Gledaćemo lik tetka Lile u nastavku Igre sudbine

U nastavku najdugovečnije srpske serije „Igra sudbine“ nećemo više gledati Milicu Milšu i Danicu Ristovski. Ada Kanački odlučila je da napusti ovaj projekat nakon što je kao scenarista otkaz dobio njen suprug Žarko Jokanović, koji napisao 597 epizoda.

Za isti potez se odlučila i Danica Ristovski, a njen lik tetka Lile nastaviće da igra njena koleginica Zlata Numanagić, kako je sada potvrđeno.

Zlata je već snimilia svoje prve scene. Uloga Lole Golubović u „Srećnim ljudima“ obeležila Zlati je život, a u seriji je zamenila Tanju Bošković, koja je originalno tumačila ovaj lik.

Zlata je odlično pokazala, pa joj neće biti problem da sada nastavi gde je stala Danica. Pored pomenutih ostvarenja, Zlata je zablistala i u „Povratku otpisanih“, „Pozorištu u kući“ i „Mom rođaku sa sela“, dok je istakla da nikada neće napustiti glumački poziv.

Nove epizode pratimo od 15. decembra na Prvoj televiziji. Producenti Nikola Burovac i Danijel Đurić najavljuju da će vernoj publici doneti pregršt novih neočekivanih obrta, intriga i skandala, ali iznad svega nastaviti da ističe porodične i prijateljske odnose, ljubav i najčistije emocije. Ova uzbudljiva drama nastaviće da živi svoj život uskoro – navodi se u saopštenju.

U seriju se vraćaju i Iva Strljić i Dragana Mićalović.

Izvor: kurir.rs