Ana Nikolić na društvenim mrežama objavila radosne vesti: Njena Tara dobija pojačanje (FOTO)

Ćerka Ane Nikolić nije krila da čezne da dobije brata ili sestru, u čemu se i ne razlikuje mnogo od mališana njenog uzrasta. Tara Đurić jedna je jako pametna devojčica, koju pevačica vaspitava strogo, budući da je dete čiji su roditelji razvedeni, ona nastoji da udovolji njenim pojedinim hirovima.

Pop pevačica nije uslišila želju da joj lično podari brata ili sestru, ali je zato bila najsrećnija kada je pre par godina njen rođeni brat Marko postao otac sina Vasilija. Pevačica se tada pohvalila da je postala tetka, a njena Tara starija sestra, pa su obe svoje nove uloge srdačno prihvatile.

Anina ćerka je još jednog druga za igru dobila pre par dana, o čemu je srećno obavestila javnost. Naime, njena prijateljica Zorica na svet je donela sina Andriju, a ono što je pevačica napisala tom prilikom, raznežilo je a i istovremeno nasmejalo sve koji su pročitali njenu objavu.

– Ovo je moja sreća…Bog je veliki. Andrija dobrodošao u ovaj surovi svet, ali genetika ti kaže: „Nije Zoka ***** rodila!“ – napisala je Ana Nikolić.

Izvor: story.rs