Ana Korać pokazala kako izgleda u sedmom mesecu trudnoće: Starleta blista, a partnera još uvek vešto krije

Starleta i bivša učesnica rijaliti programa, Ana Korać povukla se sa javne scene čim je saznala da je u drugom stanju. Starleta je ugasila i svoj profil na društvenoj mreži Instagram kako bi daleko od javnosti provela trudničke dane.

Ipak, Ana Korać nije odolela pa je vreme pre snimanja jedne emisije iskoristila da napravi nekoliko fotografija. Ona je pozirala držeći se za stomak, kako to trudnice obično rade, a na licu joj je bio zadovoljni osmeh. Mnogi su primetili da se starleta uopšte nije ugojila u trudnoći i da joj blagosloveno stanje i te kako dobro pristaje.

Podsećanja radi, trudna Ana Korać već izvesno vreme uživa pored partnera kojeg krije od očiju javnosti. Kako je svojevremeno istakla, tajanstveni gospodin koji je osvojio njeno srce ne voli javno da se eksponira, a ona poštuje njegovu privatnost i želju da ostane anoniman.

O Aninom izabraniku pre par meseci pričale su u Zadruzi Zorica Marković i Maja Marinković, kada je jedna od njih otkrila da se radi o dečku iz dobre porodice, te da je Ana itekako umela da izabere.

Izvor: paparazzo.rs