Ana Ivanović objavom zaprepastila sve: Da li je ovo moguće i to baš pred dolazak trećeg deteta – „Sve se dešava sa razlogom“

Naša poznata teniserka Ana Ivanović i njen izabranik Bastijan Švajnštajger uživaju u lepim bračnim odnosima već punih šest godina. Ostvarili su se i kao roditelji sinova Luke i Leona, a poznato je i to da je Ana u drugom stanju sa trećim detetom.

Oni su ove lepe vesti čuvali najpre za sebe, a zatim je Ana objavom otkrila da je u drugom stanju, kao i da će na svet doneti još jednog dečaka.

Teniserka je na „Instagramu“ veoma aktivna, često sa fanovima na kreativne načine deli interesantne sadržaje, pokazuje kako provodi svoje trudničke dane, šta jede i kako se neguje u drugom stanju. Ana je sada sa fanovima podelila svoje razmišljanje, koje je privuklo veliku pažnju na društvenim mrežama.

– Podsetnik: Sve dešava s razlogom. Samo verujte životu i izvucite maksimum iz njega – objavila je sportistkinja i podstakla mnoge spekulacije.

Njene reči objavljene su uz sliku prolećnog sadržaja, pa je Anina objava shvaćena u pozitivnom konekstu, ali bilo je i zabrinutih fanova, koji su se odmah zapitali da li se radi o nekoj skrivenoj poruci, kao i šta je to što je teniserku navelo da preispituje svoj život, baš u periodu oji je najlpši za jednu ženu.

Izvor: story.rs