Ana Bekuta napušta „Zvezde Granda“: Saša Popović u dilemi – koga da pozove na njeno mesto

Posle mnogo godina žiriranja u poznatom muzičkom takmičenju, Ana Bekuta odlučila je da napusti „Zvezde Granda“. Pevačica je odlučila da se povuče iz javnosti, pa i iz ovog muzičkog takmičenja. Svoju odluku saopštila je Saši Popoviću, koji sada razmišlja koga da pozove na njeno mesto.

„Ana je veoma važan deo emisije „Zvezde Granda“. Popoviću neće biti lako da joj pronađe adekvatnu zamenu, ali je rekao Ani da potpuno razume njenu bol i da ima njegovu podršku da se povuče. Poručio joj je da može da se vrati kad god poželi, da će za nju u „Grandu“ uvek biti mesta“, ispričao je dobro upućen izvor Informera.

Inače, Bekuta je danas u javnost izašla sa saopštenjem za javnost u kome piše da nema snage da se pojavljuje u javnosti.

„Odlučila sam da se povučem iz javnosti. Otkazujem sve nastupe koji su bili zakazani tokom decembra. Otkazujem sve intervjue, emisije i programe u kojima je trebalo da učestvujem i izvinjavam se organizatorima istih. O novogodišnjim nastupima u Trebinju i Banjaluci javnost će biti obaveštena naknadno“, poručila je pevačica.

Izvor: informer.rs