Alkaraz se pošteno izblamirao nakon pobede nad Kecmanovićem: Novaka bi zbog ovoga stavili na stub srama

Svaki potez koji napravi Novak Đoković se pomno prati, analizira i razmatra u želji da se srpski teniser što više ocrni. S druge strane, mladom Špancu Karlosu Alkarazu mnogo se gleda kroz prste. Karlitos je pobedio našeg Miomira Kecmanovića, ali se u izjavi koju je dao nakon meča propisno izbrukao.

Kada ga je Džim Kurijer pitao kog tenisera i teniserku najviše voli da gleda, mladi Karlitos se pomalo zbunio jer je pričao samo o Đokoviću, Medvedevu i Sineru, nakon čega je upitan da li prati i ženski deo turnira? Na to je Alkaraz počeo da se smeje i kao da uopšte nije mogao da se seti nijedne teniserke.

„Koga volim da gledam? Volim da gledam svaki meč, ali najviše volim Danila Medvedeva, Novaka Đokovića, Janika Sinera, sa tim momcima sam ovde i svaki put kada iskorače na teren daju svoj najbolji nivo tenisa. Ja volim da gledam lep tenis, posebno te najbolje igrače na svetu… A WTA? Pa… Gledam i WTA, takođe. Mislim… Kada mogu… Upalim TV, bilo da je ATP ili WTA, svakako volim da gledam“, rekao je nespretno on.

Nije bilo šanse da se seti imena neke koleginice. Da je ovako nešto uradio Novak Đoković, odmah bi ga stavili na stub srama. Ovako, potez Španca prošao je nezapaženo.

Izvor: sport.alo.rs