Aleksandra Prijović tema hrvatskog Dnevnika: „Kako je Srpkinji to uspelo, a hrvatskim muzičarima nije?“

Mlada zvezda Aleksandra Prijović nakon što je u jednom danu rasprodala karte za njen treći koncert u zagrebačkoj Areni, zakazala je još jedan, četvrti.

Da je ovo ogroman uspeh dokazuje i činjenica da je Aleksandra završila i na hrvatskoj televiziji, gde su se komšije čudile velikom uspehu srpske pevačice.

„Više od 50.000 ljudi želi u Zagrebu da ide na koncert srpske pevačice Aleksandre Prijović. Zagrebačku Arenu pevačica je rasprodala i treću noć zaredom, pa je otvorila i četvrtu“, rekli su spikeri u Dnevniku hrvatske televizije Nova.

„Kako je mladoj Srpkinji to uspelo, a mnogim hrvatskim muzičarima nije? Sa 28 godina mogla bi četiri puta zaredom pevati u zagrebačkoj Areni“, dodali su u prilogu o Prijovićki, a zatim upitali sugrađane šta misle o srpskoj pevačici.

„Čula sam za nju, naravno, idem na drugi koncert, uspela sam rezervisati karte“, „to je Aleksandra Prijović, znamo za nju jer će imati koncerte“, „jako je popularna i među mlađima i starijima, ne čudi ovaj uspeh“, rekli su građani Zagreba pred kamerama.

Izvor: showbuzz.hr