Aleksandra pokrenula novi biznis pa navukla bes kupaca: Fejk polovne čizme prodaje za 150 evra – „Ova gora od Dabovićke“

Bivša rijaliti zvezda Aleksandra Subotić odlučila je da „raščisti“ ormar, a pritom i zaradi na tome, pa je otvorila stranicu gde prodaje polovne stvari. Međutim, Aleksandra je stavila prilično visoke cene na Instagramu zbog čega su joj se mnogi požalili, a za jedne čizme koje čak nisu original traži čak 150 evra.

„Čekaj, je l’ realno da ova prodaje polovne kopije i to za 150 evra?! Sad sam sve čuo“, „Ova gora od Dabovićke“, „Kako se žena ukanali, sad priznade da sve nosi kopije, a ovamo kao luksuzan život“, „Ostavite ženu na miru, meni je mnogo poštenije što je rekla da su kopije nego da na prevaru prodaje falš“, „Meni je ovo skroz okej i cena, i garderoba, a pritom je i pristupačno nekome ko voli da ima nešto što je ona nosila“, nizali su se oprečni komentari.

Iako su mnoge dame sa oduševljenjem dočekale ovaj Aleksandrin potez, bilo je i onih koje je iznenadilo što je Subotićeva bez problema priznala da su polovne stvari koje prodaje zapravo kopije prestižnih brendova, a ne originali.

Inače, Aleksandra je letos preživela pravu porodičnu dramu, kada je njen suprug Predrag Peca Raspopović stupio u vezu sa njenom nekadašnjom najboljom drugaricom Majom Marinković. Romansa je trajala kratko, nakon čega je Aleksandra oprostila svom suprugu i radi dobrobiti zajedničkog sina Jovana, nastavila da živi sa njim.

Izvor: kurir.rs