Aleksandra Bursać priznala da nema sreće u ljubavi: Ne kažem da me ne jure muškarci, ali…

Srpska pevačica Aleksandra Bursać, priznaje da joj se još uvek nije desila prava ljubav i da zbog toga još nije stala na ludi kamen. Onaje priznala da dugo nema partnera, a onda i iznela neke detalje.

Bursaćeva je rekla da zbog toga što je pristojna i fina nije napredovala u svojoj muzičkoj karijeri:

– Košta me toga što nisam dostigla neki nivo koji zaslužujem – dodala je ona i priznala da karijeru neće praviti na skandalima i lošim trenucima:

– Ako moram na skandalima da postanem velika zvezda, onda bolje ne. Ja to nemam i ne mogu na silu da napravim. Za sada mi je okej. Mislim da mogu da napravim velike hitove, a ne skandale – kaže pevačica koja je pevala u Vrnjačkoj Banji gde je i Most ljubavi na kom zaljubljeni kače svoje katance, ali to nije učinila i Aleksandra:

– Nisam okačila katanac na most, to mi je velika greška. Da jesam, možda bih do sada bila udata i imala decu – dodala je pevačica kroz osmeh i otkrila da li planira udaju:

– Svi me pitaju, to mi je pitanje već postalo… Meni se prava ljubav nije desilo, i sama sam godinama – priznala je Aleksandra i dodala:

– Skoro sam Emiru rekla da mi je izašlo nešto na licu, on mi govori koji lek da uzmem. A ja kažem: „Emire moj, znam ja šta meni treba“. Da ne shvate ljudi pogrešno, svakoj ženi i svakom muškarcu to treba. Ne samo to, ljubav, sve – rekla je Aleksandra koja dodaje da joj udvarača ne fali:

– Ne kažem da me ne jure muškarci, ali nema tog nečeg obostranog – završila je svoje izlaganje Aleksandra Bursać.

Izvor: blic.rs