Advokat nasrnuo na decu u centru Vlasotinca: Dečaci mu navodno lupali na prozor – Jedan dobio masnicu ispod oka

Četvoricu dečaka fizički je napao u centru Vlasotinca tridesetogodišnji muškarac, a roditelji maloletnika kažu da je u pitanju advokat kome su njihova deca lupala u prozor kuće, piše Rešetka.rs.

Incident se dogodio u utorak popodne, a ceo slučaj je, kako je potvrđeno Rešetki u Policijskoj upravi Leskovac, prijavljen i o svemu je obavešteno osnovno javno tužilaštvo, koje utvrđuje eventualnu prekršajnu odgovornost.

„U konkretnom slučaju nisu se stekla bitna obeležja nijednog krivičnog dela za koje se goni po službenoj dužnosti i neophodno je nastaviti dalji rad u cilju eventualnog utvrđivanja prekršajne odgovornosti iz oblasti Zakona o javnom redu i miru. Što se tiče samih učesnika događaja, o njihovim ličnim i profesionalnim svojstvima, zamenik javnog tužioca nije obaveštavan, a ista i nisu od značaja za ocenu postojanja elemenata krivičnog dela“, stoji u prosleđenom odgovoru nadležnog tužilaštva povodom ovog incidenta.

Kako navode roditelji, jednom četrnaestogodišnjaku je čovek koji je napao njega i njegove drugove zadao masnicu ispod oka.

Izvor: espreso.co.rs