Aca Sofronijević verio doktorku, ona umalo zaplakala od sreće: Zna se i kad će svadba, a jedan detalj harmonikaš krije od javnosti

Harmonikaš Aca Sofronijević verio je svoju devojku, lepu doktorku sa kojom je već godinu dana u vezi. Naime, kako piše 24sedam.rs harmonikaš ne samo da je zaprosio lepu doktorku, već je i zakazao gala venčanje za početak maja.

Kako je otkrio izvor za gorepomenuti portal, kada je Sofronijević zaprosio svoju izabranicu ona se zamalo rasplakala od uzbuđenja i sreće.

Njih dvoje će na proleće organizovati svadbu u jednom poznatom beogradskom restoranu.

„Nemojte me shvatiti pogrešno, ali to je moja privatna stvar i kad budem hteo da pričam o tome, oglasiću se“, izjavio je kratko Aca Sofronijević povodom navoda da se verio.

Nakon veze sa voditeljkom Sanjom Ćulibrk, Aca nije želeo da svoj emotivni život predstavlja javnosti, te se i dan danas ne zna ime njegove verenice.

„Ljubav je sloboda, a ja sada imam svoju slobodu. Srećan sam i ne bih mnogo da pričam o tome, želim privatan život da zadržim za sebe, ali bez ljubavi ne može da se živi. Mi smo veoma ozbiljni, ali otom-potom. Saznaće se kada za to dođe vreme. Moram da je krijem još malo“, rekao je Sofronijević za „Grand“ kada se saznalo da ima novu devojku.

Izvor: 24sedam.rs