Aca Sofronijević iznenadio ponašanjem na aerodromu: Ljudi u neverici gledali šta radi harmonikaš (FOTO)

Putovanja su sastavni deo života svakog muzičara. Iako se većina njih žali da im to vrlo teško pada, Aleksandar Sofronijević nije među njima. Vedri harmonikaš uvek nađe način da se dobro zabavi i sebi i svojim kolegama priredi put za pamćenje.

Čekiranja, presedanja, čekanja na aerodromu umeju da budu često dosadna i naporna, ali ne i kada je čuveni Sofra tu.

Naime, Aca je napravio šou tako što je seo na mali kofer i počeo da se vrti u krug. Svi oko njega su se sjajno zabavili, smejali, ali i snimali ga.

Mada Sofronijević baš i nije mario te je u jednom trenutku počeo da se vozi na svom malenom koferu, uzduž i popreko. Svi prisutni nisu krili oduševljenje Sofrinom spontanošću i smislom za humor, a naročito zato što je poznata ličnost.

Inače, Aca je nedavno raskinuo veridbu sa voditeljkom Sanjom Ćulibrk, što je mnoge iznenadilo, budući da se očekivao dan kada će javnost obradovati vešću o svadbi.

„Bilo nam je lepo, živeli smo fino. Jednostavno smo shvatili da nismo jedno za drugo i odlučili smo da se raziđemo. Sanji želim svu sreću u životu. Mi smo ostali u korektnim odnosima, mislim da tako i treba da bude jer smo oboje zreli i ostvareni ljudi“, rekao je tada Sofronijević.

Izvor: kurir.rs